menu
El BAXI Manresa vol marcar territori al Nou Congost
El BAXI Manresa vol marcar territori al Nou Congost
El BAXI Manresa vol marcar territori al Nou Congost

El BAXI Manresa vol marcar territori al Nou Congost

El MoraBanc Andorra, rival dels vermells aquest dissabte a les 18:00 (#Vamos). Tota la plantilla està a disposició de Pedro Martínez per al partit.

Divendres 9 de Octubre de 2020 a les 16:02

Balanç equilibrat en les dues primeres jornades de lliga. Inici positiu del BAXI Manresa, sobretot fora de casa, on ha sumat 2 victòries. Visita el Nou Congost un equip que va guanyar en el darrer partit davant l'UCAM Murcia.

El BAXI Manresa vol guanyar el seu primer partit al Nou Congost. Bon inici de temporada de l'equip del Bages, que en la darrera jornada va sumar una victòria de prestigi davant d'un equip cridat a competir entre els millors. Toca ara defensar el Nou Congost, que, tot i estar orfe de l'escalf que dóna públic, ha de ser una pista difícil per als rivals.

El MoraBanc Andorra ha aconseguit una victòria en les primeres 4 jornades, però aquesta és una dada enganyosa, ja que han caigut en finals ajustats. Els pirinencs van guanyar davant l'UCAM Murcia. Ibon Navarro no podrà comptar amb els lesionats Moussa Diagne i l'ex-manresà Haukur Palsson. Bandja Sy tampoc va poder jugar en partit d'EuroCup d'aquesta setmana, però s'espera que pugui reaparèixer.

Pedro Martínez parlava en la prèvia del partit: «l'Andorra és un equip que juga molt bé, està molt ben entrenat; té les coses molt clares: amb dos 'petits' com Hannah i Senglin que són molt 'top', i interiors molt físics que rebotegen molt bé; intentar guanyar és un repte molt important per nosaltres».

El #CongostLIVE agafa força
La connexió en directe que el BAXI Manresa fa des d'una hora abans dels partits al Nou Congost va tenir una gran acceptació entre l'audiència, amb prop de 500 espectadors únics en el partit davant el Valencia Basket. El #CongostLIVE serveix per tal que els aficionats puguin "entrar" virtualment al Nou Congost just a l'hora en què s'obririen les portes del pavelló. Durant la connexió, duta a terme pels col·laboradors del club Toni Montes, Laura Pujol i Pol Deig, es revisen les declaracions prèvies, resums dels equips, i estadístiques prèvies, a banda de parlar amb algun dels periodistes que és al pavelló per seguir el partit.