El BAXI Manresa obté el vuitè triomf davant l'Acunsa GBC

Els bagencs van trencar el partit en el tercer quart i no van patir en excés per vèncer. Dani Pérez i Eatherton, els jugadors més destacats dels de Pedro Martínez.

Dimarts 29 de Desembre de 2020 a les 21:07

71 Acunsa GBC I Faggiano 2, Dee 9, Tomàs 9, Radoncic 17 i Echenique 12; Francis, Okouo 2, Span 13, Oroz 7, Magarity i Olaizola

78 BAXI Manresa I Dani Pérez 11, Rafa Martínez 3, Vaulet 13, Hinrichs 2 i Sajus 8; Báez 9, Tabu 5, Janning 11, Eatherton 16 i Dulkys

Parcials: 19-19, 18-25, 11-23, 23-11

El BAXI Manresa va sumar la vuitena victòria de la temporada després de vèncer a la pista de l'Acunsa GBC (71-78), en un matx que va trencar al tercer quart, tot i que el rival no es va rendir fins el final. Diumenge a les 20:00, el conjunt dirigit per Pedro Martínez visitarà la pista de l'UCAM Múrcia en busca del novè triomf del curs.

En els primers instants Vaulet va liderar els bagencs en atac, mentre que Sajus, que va sortir en el cinc inicial, feia un bon treball en defensa sobre Echenique i també estava encertat de cara a cistella. Tot seguit, els bascos van augmentar la intensitat i van aconseguir arribar al final del primer quart amb empat a 19 en el marcador.

En el segon Span va liderar els locals, que van obrir forat en l'electrònic (27-21), però llavors els vermells van trobar l'encert ofensiu i, liderats per Dani Pérez i Janning, van anotar set triples. Això els va permetre arribar al descans amb set punts de marge (37-44).

Tornant dels vestidors, els visitants es van mostrar superiors i, gràcies a bones defenses i les accions d'Eatherton en atac, van aconseguir obrir una distància important (amb una màxima diferència de 22 punts) per deixar el matx molt ben encarrilat al final del tercer quart (48-67).

En els deu darrers minuts, els homes de Marcelo Nicola no es van rendir i van intentar tornar a entrar en el partit, però la renda ja era massa gran i el BAXI Manresa no va patir en excés per endur-se la victòria de Sant Sebastià.