top

El Bàsquet Manresa dóna suport al projecte d’Iberpotash

Divendres 25 de Octubre de 2013 a les 15:39

El club bagenc fa costat a l’empresa i treballadors en aquests moments de dificultat. En relació a les darreres informacions aparegudes en relació a l’empresa Iberpotash, des del Bàsquet Manresa volem aprofitar l’avinentesa per donar tot el suport que mereix una companyia cabdal pel país en general i per la Catalunya Central de forma específica. …

El club bagenc fa costat a l’empresa i treballadors en aquests moments de dificultat.

En relació a les darreres informacions aparegudes en relació a l’empresa Iberpotash, des del Bàsquet Manresa volem aprofitar l’avinentesa per donar tot el suport que mereix una companyia cabdal pel país en general i per la Catalunya Central de forma específica. El d’Iberpotash és un projecte engrescador que genera riquesa pel teixit econòmic de casa nostra, a banda de ser un espònsor molt important per consolidar el present i el futur del projecte basquetbolístic de la capital del Bages.

El Bàsquet Manresa està al costat de l’empresa i els seus treballadors en aquests moments de dificultat, i farà tot el que estigui al seu abast per tal que aquest projecte ambiciós i il•lusionant s’acabi materialitzant en temps i forma.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials