menu
Nou partit crucial en la lluita del BAXI Manresa per la salvació
Nou partit crucial en la lluita del BAXI Manresa per la salvació
Nou partit crucial en la lluita del BAXI Manresa per la salvació

Nou partit crucial en la lluita del BAXI Manresa per la salvació

Aquest dissabte a les 18:00 s'espera un Nou Congost ple i totalment tenyit de vermell per rebre el Real Betis, amb vells coneguts com Báez, Cvetkovic, Casimiro o Tyson Pérez.

Divendres 17 de Març de 2023 a les 16:44

El BAXI Manresa té de nou un partit importantíssim en el camí cap a la salvació. Els manresans tenen tota la plantilla disponible per rebre el Real Betis, que està en una situació calcada. Per part dels sevillans, algunes baixes d'última hora. A hores d'ara queden poques entrades lliures per al partit.

El final de temporada serà intens a la Lliga Endesa per al BAXI Manresa. La situació de l'equip fa que els partits agafin una trascendència cada cop més important. La plantilla està a punt per rebre un rival directe, i caldrà descartar un jugador per al partit de demà. Pedro Martínez avisa però que el Betis haurà preparat el partit amb «trampes tàctiques» per combatre el joc manresà.

Hi ha baixes al Real Betis, on la setmana passada es lesionava de gravetat el base Pepe Pozas. A banda d'ell, BJ Johnson també es va lesionar darrerament, i en les darreres hores s'ha afegit a la llista Volodymyr Gerun, amb lumbàlgia. A la plantilla bètica hi trobem vells coneguts, com ara Luis Casimiro, Eulis Báez o Aleksandar Cvetkovic. L'exjugador més recent en arribar-hi és Tyson Pérez, que tot i disposar de minuts a Manresa va millorar increïblement el seu rendiment a l'equip andalús.

L'entrenador Pedro Martínez valorava d'aquesta manera el partit de demà: «és un equip que juga bon bàsquet, són agressius i et castiguen des d'accions ben pensades; hem d'esperar el millor Betis possible, segur que hauran preparat el partit tenint en compte les nostres debilitats; la nostra situació és complicada, i esperem poder implicar més equips a la lluita per la permanència; ens hem d'allunyar dels partits 'de vida o mort', això es tracta de competir».