menu
El Nou Congost vol fer allargar el play-off al BAXI Manresa
El Nou Congost vol fer allargar el play-off al BAXI Manresa
El Nou Congost vol fer allargar el play-off al BAXI Manresa

El Nou Congost vol fer allargar el play-off al BAXI Manresa

Aquest dimecres a les 20:45, darrer partit de BCL al Nou Congost, amb l'eliminatòria en joc. Una victòria forçaria el partit de desempat. Ferrari, Harding i Geben són dubte per al partit de demà.

Dimarts 11 de Abril de 2023 a les 16:03

El BAXI Manresa juga l'últim partit europeu de la temporada al Nou Congost en el play-off de quarts davant el Tenerife (a les 20:45). Després de l'ajustada derrota en el primer partit, els de Pedro Martínez volen forçar un desempat per la setmana vinent. L'equip del Bages té els dubtes de Frankie Ferrari, Jerrick Harding i Martinas Geben.

Pendents de l'evolució dels tocats. El base Frankie Ferrari, l'escorta Jerrick Harding i el pivot Martinas Geben són les preocupacions dels manresans abans del trascendental partit de play-off de quarts de final de la BCL. L'americà té molèsties al genoll, mentre que el lituà presenta un procés víric i no pot entrenar. Ferrari va ressentir-se fa uns dies d'una lesió al peu.

El Lenovo Tenerife va tenir també alguns lesionats en el partit d'anada -Salin i Bolmaro van abandonar el partit- però podria recuperar ja homes importants com Sastre i Jaime Fernández. Els canaris són un dels equips favorits per endur-se el títol de la BCL, però gairebé es veuen sorpresos per un lluitador BAXI Manresa en el primer partit de la sèrie.

Abans del partit han fet declaracions Dani Pérez i Devin Robinson. El base barceloní explicava que «tant de bo puguem acabar amb una victòria, serà complicat perquè són un equipàs però els estem posant les coses difícils; els darrers partits a casa hem tingut el plus de l'afició i hem aconseguit la victòria, tant de bo aquest partit el puguem treure endavant; tenen molt bons jugadors a totes les línies, però si fem bé les coses tindrem opcions de guanyar; és un partidàs, hi ha poca cosa a dir, la nostra afició respondrà». Robinson, deia davant dels micròfons que «estem preparats: ens han guanyat a la lliga i a la 'champions', ja ens toca revenja; cal que ens centrem en nosaltres, sabem el que ha de fer cadascú; és hora de fer que la victòria es quedi a casa, aprofitar el suport del Nou Congost; crec que com a equip tenim moltes coses a demostrar, i tot comença demà».