menu
El BAXI Manresa vol treure profit de la seva visita a Bilbao
El BAXI Manresa vol treure profit de la seva visita a Bilbao
El BAXI Manresa vol treure profit de la seva visita a Bilbao

El BAXI Manresa vol treure profit de la seva visita a Bilbao

Després d'una complicada derrota a Saragossa, l'equip intenta recuperar-se i refer-se per ser competitiu a Bilbao, on Jaume Ponsarnau espera a la banqueta dels 'homes de negre'.

Divendres 28 de Abril de 2023 a les 11:11

Darreres 5 jornades de lliga que han de servir al BAXI Manresa per allunyar-se de les places de descens. La primera ocació per fer-ho és la visita al Bilbao Basket d'aquest dissabte a les 20:45. Pedro Martínez i els seus homes viatjaran aquest divendres a Bilbao sense baixes i amb la voluntat de seguir millorant i sent competitius davant d'un equip que amb Jaume Ponsarnau al capdavant ha fet una temporada en què no ha patit.

La derrota d'aquest dimecres a Saragossa va ser clara i l'equip és conscient que necessita millorar tant en defensa com en atac per poder plantar cara als rivals que es trobarà d'aquí al final de la lliga regular. El calendari de les darreres setmanes ha estat exigent i el físic també ha passat factura. Tot i això, a falta d'un parell d'entrenaments per al partit, no hi ha cap jugador descartat.

Els bascos estan en una zona tranquila de la classificació. No han passat mals moments durant la temporada, gràcies en bona part a un gran inici amb 6 victòries en els primers 10 partits. Ponsarnau ha aconseguit fer un equip amb segell propi i que juga bé, amb Ludde Hakanson i Jeff Withey com a líders. Precisament aquests dos jugadors són dubte per al partit després de no haver actuat per lesió ja en el darrer. De tota manera, 'els homes de negre' tenen altres jugadors amb qualitat com ara Kyser i Sulejmanovic a punt.

Pedro Martínez ha fet declaracions abans del viatge de l'equip a Bilbao. L'entrenador badaloní ha dit que «tenim la mentalitat de millorar perquè no vam estar massa bé a Saragossa, però això no para i hem d'intentar fer un millor partit; els equips del Jaume Ponsarnau són sempre un espectacle tàctic, tinc molta admiració per com juguen, com amaguen carències i com subratllen virtuts dels jugadors, tenen un ritme molt clar sempre fan el mateix, molt ben fet i juguen d'una manera estable; estem jugant molts partits i hi ha cansament, però estem tots a disposició per viatjar a Bilbao».