menu
El BAXI Manresa vol seguir sent competitiu a Girona
El BAXI Manresa vol seguir sent competitiu a Girona
El BAXI Manresa vol seguir sent competitiu a Girona

El BAXI Manresa vol seguir sent competitiu a Girona

Duel català a Fontajau per intentar seguir progressant a la Lliga Endesa. Cap incidència a l'equip de Pedro Martínez.

Divendres 24 de Març de 2023 a les 13:44

El BAXI Manresa visita Girona després d'un viatge llarg a Lituània. Els del Bages ja són entre els 8 millors equips de la BCL però estan centrats en aconseguir victòries a la Lliga Endesa. Pedro Martínez no té cap jugador lesionat a falta de 2 entrenaments per al partit de demà a les 18:00 a Fontajau.

El fet de ser als quarts de final de la Basketball Champìons League, on tindrà com a rival al Lenovo Tenerife no ha de descentrar el BAXI Manresa del seu objectiu principal: competir bé a la Lliga Endesa, on és en zona de perill. Els de Pedro Martínez compten amb tots els jugadors per la visita a Girona.

Els gironins estan més ben situats a la classificació, amb 8 victòries i 15 derrotes que els permeten ser en una zona tranquila. El President i jugador de l'equip, Marc Gasol, és el puntal també a la pista, juntament amb jugadors de qualitat com Kameron Taylor i altres també experimentats com Quino Colom. L'equip de Marc Gasol ha estaty capaç d'ajuntar talent, veterania i joventut.

Pedro Martínez deia avui abans de l'entrenament que «el Girona és un equip que està fent una molt bona temporada, amb jugadors amb capacitat per a l'u contra u i un jugador com Marc Gasol que condiciona per tot el que genera; hem de jugar amb energia, jugar bé en defensa i l'u contra u, cal que estiguem al seu nivell».