menu
El BAXI Manresa visita el Tenerife en el partit aplaçat de la jornada 20
El BAXI Manresa visita el Tenerife en el partit aplaçat de la jornada 20
El BAXI Manresa visita el Tenerife en el partit aplaçat de la jornada 20

El BAXI Manresa visita el Tenerife en el partit aplaçat de la jornada 20

L'equip vermell viatja cap a les Canàries per posar-se al dia al calendari de la lliga, davant d'un dels equips tot-poderosos de la competició. No hi ha lesionats per part dels manresans.

Dimarts 28 de Març de 2023 a les 11:59

Després de l'ajornament per la disputa de la Copa Intercontinental, aquest dimecres a les 21:00 el BAXI Manresa disputa el partit de la jornada 20 a La Laguna. Un repte difícil, ja que el Lenovo Tenerife és un dels equips amb millor plantilla de la Lliga Endesa. Els de Pedro Martínez jugaran 3 partits contra els de Txus Vidorreta les properes setmanes.

El BAXI Manresa es troba en un bon moment anímic després de guanyar a la pista del Bàsquet Girona aquest dissabte passat. Els del Bages van superar els gironins i posen una victòria de distància amb la zona de descens. Caldrà però encara lluitar molt per assegurar la permanència. Una bona oportunictat per mostrar nivell competitiu serà aquest partit, pel qual caldrà descartar algun dels 13 jugadors disponibles de la plantilla.

Qui juga a casa és el Lenovo Tenerife, que en les darreres temporades s'ha convertit en un dels equips grans de la competició. L'equip daurat i negre té cop a líders sobre la pista Giorgi Shermadini (13,8p i 5,1r per partit) i Marcelinho Huertas (10,3p i 5,3ass), que estan envoltats de talent i experiència amb homes com Jaime Fernández, Doornekamp, Salin i l'argentí Bolmaro, el darrer en arribar des de l'NBA.

Pedro Martínez deia abans del desplaçament que «hem d'intentar competir en una pista molt difícil, on crec que només hi ha guanyat el Madrid; anem a la pista d'un finalista de la Copa, quart a la classificació i un dels millors equips de la lliga, d'entrada la diferència sembla gran; estan molt consolidats entre els quatre primers equips, tenen una identitat i un tipus de bàsquet amb el qual es troben molt a gust; Huertas llegeix molt bé les debilitats de les defenses, és un jugador que el gaudeixes com a rival, tot i que te la 'lia'; intentarem fer el nostre bàsquet, més dinàmic que el seu, però no està clar que ens deixin».