menu
El BAXI Manresa visita el Telekom Bonn: un dels favorits per guanyar la BCL
El BAXI Manresa visita el Telekom Bonn: un dels favorits per guanyar la BCL
El BAXI Manresa visita el Telekom Bonn: un dels favorits per guanyar la BCL

El BAXI Manresa visita el Telekom Bonn: un dels favorits per guanyar la BCL

Sense temps per descansar, l'equip ha viatjat aquest dilluns cap a Alemanya per disputar demà (20:00 per Esport3 i Teledeporte) la cinquena jornada del Top 16. Pedro Martínez compta amb tots els efectius.

Dilluns 13 de Març de 2023 a les 19:01

Després de la victòria al límit aconseguida a Turquia, el BAXI Manresa es desplaça ara a Alemanya. El Telekom Bonn és el líder imbatut del grup, i un dels ferms candidats a lluitar pel títol continental aquesta temporada. Els bagencs, que han viatjat aquest dilluns al matí, s'enduen tots els jugadors disponibles i en descartaran un per al partit de demà.

El BAXI Manresa ha marxat sense temps per pensar en la derrota d'aquest diumenge al Palau Blaugrana, on la plantilla va repartir minuts per poder afrontar els partits que vénen. A la BCL, els de Pedro Martínez tenen una bona posició per classificar-se per als quarts de final, però tenen molt complicat ser primers de grup: caldria guanyar el Telekom i que perdéssin el darrer partit o bé guanyar-los l'average (-18 punts) i no fallar. Dels 13 jugadors que viatgen, caldrà descartar-ne un per al partit de demà a les 20:00.

L'equip de Bonn, líder a la lliga alemanya, està fent una gran temporada a la Basketball Champions League: només van perdre el primer partit de la competició i des de llavors han fet un registre perfecte. Ja classificats, tenen moltes opcions de ser primers de grup i tenir el factor pista a favor en el play-off de vuitens. L'equip està liderat a la pista pel base TJ Shorts, ben recolzat per jugadors com Delany, Tadda, Herrera o Kratzer.

Avui han registrat declaracions per als mitjans de comunicació el capità Guillem Jou i el pivot Martinas Geben. L'escorta de Llagostera apuntava que «l'equip està bé, tot i que fa menys de 24 hores que vam jugar; TJ Shorts és un gran jugador i genera molt, però tenen un equip sòlid que juguen bé junts i van agressius a cistella». Per la seva banda, el lituà deia que «l'equip està concentrat en el següent repte, hem tingut un viatge llarg fins a Alemanya; ells tenen un bon equip, amb un nucli que ha jugat junt els darrers 3 o 4 anys, i un grup de 3 o 4 jugadors que aualsevol dia poden anotar 20 punts; no estem concentrats en ser o no primers de grup, sinó en el proper partit i després el partit del Betis a casa».