El BAXI Manresa planta cara a la pista d'un dels favorits al títol de la BCL

Els manresans van contenir bé la sensació de la temporada, que no va poder distanciar-se definitivament fins a l'inici de l'últim quart. Repartiment equitatiu de minuts entre els bagencs, amb compromisos importants.

Dimarts 14 de Març de 2023 a les 22:47

85 Telekom Baskets Bonn I Shorts 13, Tadda 12, Malcolm 3, Delany 11 i Kratzer 6; Kessens 4, Herrera 12, Hawkins 17 i Williams 7

75 BAXI Manresa I Dani Pérez, Harding 21, Jou 5, Robinson 15 i Steinbergs 11; Badio, Dani Garcia, Sagnia 6, Ferrari, Olumuyiwa, Vaulet 7 i Geben 10

Parcials: 23-17, 25-23, 21-22, 16-13

El BAXI Manresa va mostrar una bona imatge a Alemanya i va ser capaç de plantar cara a la complicada pista d'un dels favorits al títol de la Basketball Champions League, un Telekom Baskets Bonn que va manar en el marcador durant gran part del matx però que no va poder obrir el forat definitiu fins al darrer període (85-75). D'aquesta manera, els bagencs hauran d'esperar per certificar la seva presència als quarts de final de la competició.

L'inici del partit va ser molt igualat, amb dos equips que s'intercanviaven cistelles. Posteriorment els alemanys van agafar set punts de marge (16-9), però els visitants van anotar vuit punts consecutius per remuntar i obligar el tècnic local a aturar el partit. Tot seguit, els locals van tornar a clavar un parcial per tancar el primer quart amb sis punts de marge (23-17).

En el segon el Bonn intentava escapar-se en l'electrònic, però un seriós BAXI Manresa, liderat per Harding i Robinson, no li permetia (32-32). En els darrers minuts de la primera part els alemanys van apujar la intensitat i van poder arribar al descans amb vuit punts de diferència (48-40).

Tornant dels vestidors, els bagencs es mantenien a prop en el marcador gràcies, en part, a uns bons minuts de Sagnia, però els locals estaven molt encertats des de la llarga distància i van poder tancar el tercer quart amb una renda de set punts (69-62).

En els darrers deu minuts els visitants van patir el seu moment més difícil del partit, i el Bonn ho va aprofitar per clavar un parcial de 11-0 i obtenir un màxim avantatge de 16 punts, del qual els manresans ja no es van poder recuperar.

Dissabte a partir de les 18:00 el BAXI Manresa té un altre partit molt important en la lluita per la permanència a la Lliga Endesa. El Betis, rival directe dels bagencs, visita el Nou Congost.