menu
El BAXI Manresa visita Badalona amb ganes de plantar cara en el derbi català
El BAXI Manresa visita Badalona amb ganes de plantar cara en el derbi català
El BAXI Manresa visita Badalona amb ganes de plantar cara en el derbi català

El BAXI Manresa visita Badalona amb ganes de plantar cara en el derbi català

L'equip manresà disputa un partit complicat aquest dissabte a les 18:00 a Badalona (Movistar+ Deportes), davant un rival conegut i amb una nova incorporació: Vladimir Brodziansky.

Divendres 3 de Febrer de 2023 a les 19:11

La Lliga Endesa continua i aquesta vegada el conjunt del Bages visita la Penya, a un equip que jugarà la Copa del Rei com a amfitrió d'aquí uns dies. Quedaran fora de la convocatòria Matthias Tass i Adam Waczynski, que encara s'està recuperant de la seva lesió.

Després de jugar una sèrie de partits al Nou Congost, el BAXI Manresa viatja a Badalona per a una nova jornada de lliga, a on intentaran sortir de les posicions baixes de la classificació. Els darrers partits els manresans no han pogut superar ni el Real Madrid ni el Telekom Baskets Bonn, i tenen ganes de plantar cara en el derbi català. Els vermells comptaran amb tota la plantilla, excepte Matthias Tass, que no ha estat convocat per al partit, i Adam Waczynski, recuperant-se encara de la seva lesió al soli.

D'altra banda, el Joventut va guanyar el seu últim partit contra el Surne Bilbao Basket, tot i haver sofert una derrota en competició europea dimecres. A més, està classificat per a la Copa del Rei, a on el seu rival a quarts serà el Baskonia. També han incorporat a una cara nova: Vladimir Brodziansky. L'ala pivot, que ja havia estat a la Penya, torna a l'equip badaloní per a reforçar el joc interior. Entre els seus jugadors, destaquen homes com Ante Tomic o Joel Parra.

Pedro Martínez parlava abans del partit de dissabte i explicava que «la Penya és un equip que manté jugadors de l'any passat i que s'han reforçat; estan per lluitar per tots els títols: Copa, Eurocup...; anem amb ganes de fer un bon partit, competir, i tot i sabent que és molt difícil, no donarem el partit per perdut; després del partit de l'Unicaja, que va ser un disgust, hem hagut de jugar contra el Madrid i contra el Bonn i això fa que sembli que no pots guanyar; el passat passat està, hem d'anar amb bon ànim per demà».