menu
El BAXI Manresa testa la seva millora rebent el Real Madrid
El BAXI Manresa testa la seva millora rebent el Real Madrid
El BAXI Manresa testa la seva millora rebent el Real Madrid

El BAXI Manresa testa la seva millora rebent el Real Madrid

Els manresans disputen aquest diumenge a les 12:30 un duel atractiu davant d'un dels grans, que precisament aquest dijous es va endur el 'clàssic' de l'Eurolliga.

Divendres 27 de Gener de 2023 a les 16:08

Comença la segona volta de la Lliga Endesa al Nou Congost, i comença amb un plat fort: la visita del Real Madrid. Quedarà fora de la convocatòria Matthias Tass, mentre que Olumuyiwa i Waczynski s'estan recuperant de les seves lesions.

Després de recuperar moral amb una victòria en el primer partit de la fase de Top 16 a la BCL, el BAXI Manresa es posa a prova en la visita del Real Madrid al Nou Congost. L'equip té al davant un dels grans i comptarà amb tots els seus jugadors disponibles, llevat de Mattihas Tass, que queda fora de la convocatòria. Babatunde Olumuyiwa i Adam Waczynski, segueixen recuperant-se de les seves respectives lesions.

Per la seva banda, els blancs arriben al Bages després d'haver derrotat en partit d'Eurolliga el Barça, en un matx que es va decidir a la pròrroga. No cal presentació per un equip que cada temporada té una plantilla espectacular. Noms com Tavares, Llull, Musa, Hezonja i un llarg etcètera són coneguts de sobres per als nostres aficionats.

Pedro Martínez parlava abans del duel de diumenge i deia que «estem amb les molèsties que tenim normalment quan es juguen molts partits; és difícil jugar contra un equip amb tanta alçada física; cal que fiquem de fora, juguem amb ritme, rebotejar per no donar segones opcions; cal que juguem dur i amb esforç, i si hi ha una oportunitat, aprofitar-la».