El BAXI Manresa es veu superat pel Real Madrid al Nou Congost

Els del Bages no van poder tractar de tu a tu a un equip que es va mostrar superior. Jerrick Harding va ser qui va anotar més per part dels locals.

Diumenge 29 de Gener de 2023 a les 14:34

69 BAXI Manresa I Dani Pérez 4, Harding 21, Jou 3, Robinson 8 i Geben; Badio 4, Steinbergs 12, Sagnia 2, Ferrari 9, Olumuyiwa i Vaulet 6

94 Real Madrid I Williams-Goss 7, Musa 12, Hezonja 12, Cornelie 7 i Tavares 11; Rudy Fernández 8, Hanga 9, Rodríguez 11, Deck 7, Poirier 8, Llull 2 i Ndiaye

Parcials: 22-32, 14-25, 13-19, 20-18

El BAXI Manresa no va poder plantar cara en la visita d'un dels millors equips d'Europa al Nou Congost, un Real Madrid que es va mostrar molt superior als bagencs des del salt inicial (69-94).

Els blancs van agafar de seguida el lideratge en el marcador i, gràcies a un alt encert en el llançament, van agafar nou punts de renda davant uns vermells en els quals només Harding veia cistella (11-20). Pedro Martínez aturava el partit, però això no servia per frenar uns visitants que continuaven anotant amb facilitat (22-32 al final del primer quart).

En el segon la tònica va ser més o menys la mateixa. Els jugadors dirigits per Chus Mateo seguien molt entonats i van clavar un parcial inicial de 0-9 per obrir encara més forat en l'electrònic (23-44). A partir d'aquí el joc es va igualar, i la diferència de 21 punts es va mantenir al descans (36-57).

En la segona meitat no hi va haver massa història. El Real Madrid seguia mostrant-se molt superior i continuava ampliant la distància davant uns locals que no ho deixaven de provar en cap moment. Al final del tercer quart, el matx ja estava pràcticament sentenciat a favor dels blancs (49-76).

En els deu darrers minuts, amb tot ja resolt, els dos entrenadors van aprofitar la situació per donar minuts als seus homes menys habituals, i el joc va esdevenir un constant intercanvi de cistelles entre ambdós conjunts, que ja preparaven els seus propers compromisos europeus.

El proper dimecres a partir de les 20:45 el BAXI Manresa rebrà la visita del Telekom Baskets Bonn alemany en la segona jornada de la segona fase de la Basketball Champions League.