menu
El BAXI Manresa s'ha guanyat ser a les portes d'un altre moment històric
El BAXI Manresa s'ha guanyat ser a les portes d'un altre moment històric
El BAXI Manresa s'ha guanyat ser a les portes d'un altre moment històric

El BAXI Manresa s'ha guanyat ser a les portes d'un altre moment històric

Partit definitiu que decidirà quin dels dos equips, Lenovo Tenerife o els bagencs, serà a la Final Four de la Basketball Champions League. L'equip viatja amb 13 jugadors, caldrà veure si Jerrick Harding, encara amb molèsties, pot jugar.

Dimarts 18 de Abril de 2023 a les 16:28

L'equip viatja des del Nou Congost cap a les Canàries amb ganes de desafiar la lògica i els pronòstics i tornar a fer història. El partit davant el Lenovo Tenerife podria tornar a portar el BAXI Manresa a una Final Four europea. És dubte per al partit de dimecres Jerrick Harding, amb molèsties a la cama.

El BAXI Manresa té ganes de donar la sorpresa i plantar-se de nou a una Final a Quatre europea. Per aconseguir aquesta missió, caldria vèncer el Lenovo Tenerife, un dels favorits a guanyar la competició, equip de la classe alta del bàsquet estatal i europeu. Per al matx d'aquest dimecres a les 20:30 Pedro Martínez s'emporta els 13 jugadors a Tenerife i caldrà veure si Jerrick Harding pot jugar. L'escorta americà té encara molèsties a la cama.

El Lenovo Tenerife té el factor pista a favor i per això aquests play-off es decideixen a La Laguna. Els de Txus Vidorreta van perdre un partit ajustat al Nou Congost i volen imposar la lògica. Sasu Salin encara està lesionat, però els canaris ja van recuperar a Joan Sastre i Jaime Fernández. Dakota Mathias, el darrer fitxatge dels aurinegres, no està inscrit a la competició.

Dani Garcia i Marcis Steinbergs compartien les seves opinions abans de marxar. El base de Mataró explicava que «estem amb confiança i a un pas de la Final Four, tenim ganes de lluitar-ho; a un partit, el cansament queda a part, anirem a totes i la clau poden ser els petits detalls, que marquen la diferència en aquest tipus de partits; personalment m'encantaria ser a la Final Four i fer-ho sa, que no va ser el cas de l'any passat, m'agradaria treure'm l'espina». Per la seva banda, el pivot letó afegia que «és un dels partits més importants de la temporada; crec que hem de jugar de la mateixa manera que ho fem, no pensar en qui hi ha o quins jugadors estan lesionats, la mentalitat serà l'aspecte més important; per suposat que m'agradaria repetir l'experiència, la Final Four és una gran festa amb els aficionats, i hi ha un gran ambient».