menu
El BAXI Manresa i la seva gent volen sorprendre a la pista d'un equipàs
El BAXI Manresa i la seva gent volen sorprendre a la pista d'un equipàs
El BAXI Manresa i la seva gent volen sorprendre a la pista d'un equipàs

El BAXI Manresa i la seva gent volen sorprendre a la pista d'un equipàs

Els manresans, acompanyats per més de 300 aficionats, intentaran batre el MoraBanc Andorra, que s'han fet fort al seu pavelló. Les úniques baixes seran les de Jou i Vaulet.

Divendres 10 de Novembre de 2023 a les 13:54

Un desplaçament pròxim en un mes de novembre amb només un sol partit al Nou Congost. Potser aquest és un dels motius pels quals centenars d'aficionats manresans donaran suport a l'equip aquest dissabte a Andorra. Al davant, un rival que tot i ser un recent ascendit, compta amb experiència i talent de sobres.

El BAXI Manresa buscarà la cinquena victòria de la temporada a la complicada pista del MoraBanc Andorra, en un partit que es posarà en marxa a les 18:00 i serà retransmès en directe per Movistar+ Deportes 2 i Ràdio Manresa. Pedro Martínez podrà comptar amb tota la plantilla a excepció de les baixes de llarga durada de Guillem Jou i Juampi Vaulet. Els bagencs no estaran sols al Principat, ja que fins a més de 300 integrants de la #MareaVermella es desplaçaran a Andorra per fer costat a l'equip.

Els andorrans, tot i ser un equip que acaba de pujar a la Lliga Endesa, és un conjunt amb molt de talent que presenta el mateix balanç que els manresans, amb quatre victòries i quatre derrotes. El MoraBanc, dirigit per Natxo Lezkano i amb l'exmanresà Paco Vázquez com a assistent, té com a jugadors destacats Marin Maric, Markel Starks, Stan Okoye, Jean Montero i Tyson Pérez i Jerrick Harding (els dos últims amb passat a Manresa). Per part dels bagencs, Dani Pérez i Pierre Oriola s'enfrontaran al seu exequip.

En la roda de premsa prèvia al partit, Pedro Martínez va explicar que «és un equipàs; a la posició de 1 i 2, és un festival el que tenen, i per dins tenen a Maric que està increïble i Tyson Pérez en Plena forma; esperem competir millor del que ho vam fer la setmana passada; Harding és un jugador molt difícil de defensar però encara no l'hem pogut veure jugar gaire, és un equip tan bo que no ens podem centrar en un jugador; serà un partit amb una bona prèvia per les aficions, després tant de bo puguem celebrar la victòria amb els nostres aficionats, és maco tenir-los a prop i que creguin que podem guanyar i vagin amb il·lusió, hem d'estar a la seva alçada».