menu
El BAXI Manresa es juga a Vilnius la classificació per als play-off de la BCL
El BAXI Manresa es juga a Vilnius la classificació per als play-off de la BCL
El BAXI Manresa es juga a Vilnius la classificació per als play-off de la BCL

El BAXI Manresa es juga a Vilnius la classificació per als play-off de la BCL

Una victòria o bé una derrota per 12 o menys punts permetrien l'equip del Bages tornar a lluitar per ser a la Final Four. L'equip descartarà un dels 13 jugadors disponibles abans del partit.

Dimarts 21 de Març de 2023 a les 16:41

Aquest dimarts al matí l'expedició del BAXI Manresa ha sortit cap a Lituània, on dimecres a les 18:30 (en directe per Esport3) l'equip es juga el dret a seguir endavant a la BCL. Al davant, un rival perillós i en forma: el Rytas Vilnius, que té una victòria menys que els manresans i arriba després de guanyar a Turquia.

El BAXI Manresa té a les seves mans la possibilitat de seguir endavant a la Basketball Champions League. L'equip vermell necessita guanyar o bé perdre per menys de 12 punts per disputar els play-off que donen accés a la Final Four. Viatgen a Lituània els 13 jugadors disponibles que té a la plantilla Pedro Martínez, que haurà de fer un descart per al partit.

Els lituans estan sent fiables a la seva pista, liderats per Marcus Foster, que té una mitjana de més de 20 punts per partit. El Rytas té una victòria menys que el BAXI Manresa i per superar-lo a la classificació necessita guanyar per més de 12 punts, la diferència que hi va haver entre els equips en el duel disputat al Nou Congost, que va caure de la banda manresana.

Durant el seu viatge a Lituània han fet declaracions Marcis Steinbergs i Dani Pérez. L'ala-pivot letó explicava que «vam tenir un partit dur amb el Betis però vam aconseguir guanyar tenint una bona mentalitat; contra el Rytas hem d'oblidar del darrer partit i centrar-nos en el següent; són un equip experimentat i que incorpora 2 nous jugadors; un marge de 12 punts està bé, però ens hem de concentrar en guanyar i estar al màxim des del primer minut». Per altra banda, el base barceloní Dani Pérez deia que «l'equip era conscient que el partit de l'altre dia era molt important i es va respondre; ells són un equip complet, amb jugadors importants a cada línia; a Marcus Foster ja l'hem patit diverses vegades, és un anotador de primer nivell; per classificar-nos no necessitem guanyar el partit però si plantegem el partit per perdre de menys de 12 ens equivocaríem, la mentalitat serà de sortir a guanyar el partit».