menu
El BAXI Manresa clou la temporada rebent el Gran Canaria
El BAXI Manresa clou la temporada rebent el Gran Canaria
El BAXI Manresa clou la temporada rebent el Gran Canaria

El BAXI Manresa clou la temporada rebent el Gran Canaria

Darrer partit del curs al Nou Congost davant del campió de l'Eurocup. Pedro Martínez compta amb tota la plantilla tret d'Adam Waczynski.

Dimarts 23 de Maig de 2023 a les 13:27

S'acaba la temporada per al BAXI Manresa, que ja compta amb la tranquilitat d'haver-se salvat matemàticament des de la penúltima jornada. Amb la lesió d'Adam Waczynski, Pedro Martínez té 11 jugadors a la seva disposició per al partit.

El BAXI Manresa clou la temporada davant de la seva afició aquest dimecres a les 20:30. L'equip té la opció d'empatar el Saragossa i tancar la lliga amb 12 victòries davant d'un equip que jugarà el play-off pel títol. Adam Waczynski, amb una lesió de llarga durada al genoll, és la única baixa que tenen els manresans. Els 11 jugadors restants no tenen cap problema que els impedeixi ser demà al darrer partit de la temporada al Nou Congost.

Per la seva banda, els canaris tenen de baixa el base català Ferran Bassas. L'equip dirigit per Jaka Lakovic és 6è per davant del Joventut i vol defensar la plaça i quedar ben classificat, tot i que ja sap que haurà d'enfrontar-se a Baskonia o bé Real Madrid a la ronda de quarts de final del play-off. Els grocs compten amb jugadors experimentats com ara Nico Brussino, Damien Inglis o John Shurna, a banda d'homes amb talent com Michael Carrera, AJ Slaughter, Vitor Benite o Andrew Albicy.

Pedro Martínez compareixia davant dels mitjans abans del darrer partit. El tècnic català ha dit que «hem fet una setmana normal de preparació i volem guanyar, encara que el partit no tingui una gran transcendència a la classificació; volem acabar bé i juguem a casa, no serà fàcil perquè ells es juguen la sisena posició; ha estat una temporada dura on hi va haver moltes incidències a la primera part; el Gran Canaria té un estil molt determinat i juga molt bé tàcticament, amb jugadors interiors molt físics i pal baix amb Inglis i Salvó, i la qualitat de Brussino... serà difícil però juguem a casa i a casa tot és possible».