menu
Visita complicada del BAXI Manresa al Palau Blaugrana
Visita complicada del BAXI Manresa al Palau Blaugrana
Visita complicada del BAXI Manresa al Palau Blaugrana

Visita complicada del BAXI Manresa al Palau Blaugrana

Aquest diumenge dia 9 a les 17:00 (#Vamos), el BAXI Manresa visita el segon classificat de la Lliga Endesa, el Barça.

Divendres 7 de Gener de 2022 a les 13:50

El BAXI Manresa tanca una setmana atípica i complicada, on ja ha jugat dos partits i encara li queda el d'aquest diumenge, corresponent a la Jornada 14 de la Lliga Endesa.

L'equip manresà ve de jugar dos partits molt intensos, en menys de 48, davant el Real Madrid (87-92) i l'Hapoel de Jerusalem (85-90). Tot i les derrotes, l'última força intranscendent, visiten el Palau havent pogut recuperar, mínimament, el ritme de competició. En aquest sentit, els bagencs volen continuar exhibint el seu bon nivell de forma davant d'un rival sempre complicat. Pel matx, Pedro Martínez podrà comptar amb tots els seus jugadors i n'haurà de descartar un dels 13 abans del partit.

El Barça es troba en una situació semblant a la dels manresans fa uns quants dies. A hores d'ara, el conjunt blaugrana acumula 18 positius per Covid-19 entre jugadors (9) i staff (9). L'últim partit que va disputar l'equip de Šarūnas Jasikevičius va ser el 30 de desembre a l'Eurolliga, on va caure derrotat contra el Baskonia (94-75).

Han comparegut Dani Pérez i Yankuba Sima. El base hospitalenc ha declarat que «el Barça és dels pocs equips que juga molt al pal baix, i per parar-los hem de treballar la defensa interior tenint en compte aquestes situacions». El pivot gironí ha explicat que està «sorprès amb el ritme que ha tornat després d'estar tant temps parats, però l'equip es troba bé i intentarem competir a tots els partits».