menu
Sortida difícil del BAXI Manresa a la Fonteta
Sortida difícil del BAXI Manresa a la Fonteta
Sortida difícil del BAXI Manresa a la Fonteta

Sortida difícil del BAXI Manresa a la Fonteta

El dilluns a les 20:30 (M+Deportes), els manresans buscaran la setzena victòria davant el Valencia Basket, que es va imposar en el partit de la primera volta al Congost. Valtonen continua sent dubte

Diumenge 13 de Març de 2022 a les 15:29

El BAXI Manresa visita València en el partit corresponent a la Jornada 23 de la Lliga Endesa. Els valencians són el sisè classificat amb un balanç de 13 victòries i 8 derrotes. En el matx de la primera volta, l'equip dirigit per Joan Peñarroya va vèncer al Nou Congost (69-89). En l'últim matx disputat, el Valencia Basket va perdre davant el Joventut de Badalona (76-68).

Després d'una setmana intensa amb dues victòries davant del Treviso a la BCL, el BAXI Manresa arriba a València amb la intenció d'aconseguir la setzena victòria a la competició domèstica i, així continuar demostrant el bon estat de forma de l'equip. Abans, per això, s'haurà d'imposar a l'equip de Joan Peñarroya que presentarà un partit exigent i complicat. L'esquinç a l'espatlla que arrossega Valtonen fa que la seva participació no sigui clara.

El Valencia Basket, dirigit per Joan Peñarroya, és una plantilla talentosa, on hi ha jugadors amb llarga experiència competició com Víctor Claver o Mike Tobey i jugadors més joves com Nenad Dimitrijevic, Xabi López-Arostegui o Jaime Pradilla, que aporten minuts de gran qualitat. Dels valencians, estadísticament, cal destacar l'escorta Klemen Prepelic i el pivot Bojan Dubljevic amb 14,9 i 12,1 punts per partit.

Abans del partit d'aquest dilluns han comparegut Dani Pérez i Ismael Bako. El base de l'Hospitalet de Llobregat explicava que «són equip fort i tenen molt ben cobertes totes les posicions, però nosaltres estem immersos en una bona dinàmica i si podem anirem per la victòria». Per la seva banda, el pivot belga declarava que «aquesta setmana serà intensa amb tres partits a fora de casa; el Valencia Basket és un rival perillós perquè hi ha jugadors que fa temps que juguen junts i tenen molt bona química; demà jugaré, però amb la meva lesió s'ha d'anar de mica en mica».