menu
Repte davant el Gran Canaria: el BAXI Manresa vol seguir refent-se
Repte davant el Gran Canaria: el BAXI Manresa vol seguir refent-se
Repte davant el Gran Canaria: el BAXI Manresa vol seguir refent-se

Repte davant el Gran Canaria: el BAXI Manresa vol seguir refent-se

Jornada 9 de lliga amb l'equip bagenc incorporant noves peces a l'equip com Tass i Caroline, i amb el reaparegut Guillem Jou. Caldrà descartar algun jugador abans de viatjar.

Divendres 25 de Novembre de 2022 a les 16:35

Després d'una setmana amb resultats i sensacions diverses (victòria heroica davant el Baskonia i derrota contra el Benfica, ambdues al Nou Congost), el BAXI Manresa buscarà seguir sumant triomfs a la Lliga Endesa en un partit tant o més complicat que l'anterior, ja que visita la pista d'un Gran Canaria que està realitzant una gran temporada (dissabte a les 18:00 per M+ Deportes 2).

El BAXI Manresa afronta la jornada 9 de la Lliga Endesa aquest dissabte amb la intenció de sorprendre un equip que està fent un gran inici de temporada. Caldrà descartar un jugador per al partit, ja que la nòmina d'efectius exteriors és massa àmplia. Un cop recuperat Guillem Jou i amb les incorporacions -Tass i Caroline- a l'equip, la única baixa és la de Olumuyiwa.

El conjunt dirigit per Jaka Lakovic ocupa la quarta posició a la classificació amb un balanç de 6 victòries i només 2 derrotes, el mateix que els dos equips més poderosos de la competició, Madrid i Barça. D'altra banda, a l'Eurocup també estan fent un bon paper, amb 4 triomfs i només 1 derrota. Els illencs són un conjunt molt coral, amb fins a set jugadors que anoten entre 8 i 12 punts de mitjana. Els seus homes destacats són, entre d'altres, John Shurna, Damien Inglis, Olek Balcerowski i AJ Slaughter. Els canaris podrien recuperar Oliver Stevic, mentre que Nico Brussino és dubte.

En la roda de premsa prèvia, Pedro Martínez explicava que «és probable que tinguem poques possibilitats de guanyar, però hem d'intentar aprofitar les possibilitats que tinguem; si ens guanyen, que sigui perquè han jugat millor que nosaltres».