menu
Partit crucial del BAXI Manresa davant el Darüssafaka
Partit crucial del BAXI Manresa davant el Darüssafaka
Partit crucial del BAXI Manresa davant el Darüssafaka

Partit crucial del BAXI Manresa davant el Darüssafaka

Dimecres a les 21:00 (DAZN / Esport3) l'equip rep el Darüssafaka al Nou Congost. Pedro Martínez té tota la plantilla disponible.

Dimarts 8 de Febrer de 2022 a les 14:55

La Basketball Champions League torna al Nou Congost. El BAXI Manresa rep al Darüssafaka turc, en un partit corresponent a la tercera jornada dels vuitens de final.

Després d'haver-se d'ajornar el primer partit de la segona fase per un brot al Nutribullet Treviso. Els bagencs, a la segona jornada, van visitar la pista del Tofas Bursa, on, en un final igualat (74-68), no van aconseguir la victòria, mentre que, el Darüssafaka es va imposar al Treviso (88-76). Pedro Martínez té tots els jugadors a punt i n'haurà de descartar un abans del partit d'aquest dimecres a les 21:00.

Amb les derrotes a Bilbao i a Bursa, el BAXI Manresa n'encadena dues de consecutives, però els manresans volen vèncer al Nou Congost i, així, continuar demostrant les capacitats d'aquest equip. Tot i això, primer s'haurà d'imposar el conjunt turc dirigit per Selçuk Ernak, que està lluitant per la primera plaça a la Lliga Turca. Per estar als vuitens, al play-in, van eliminar el Burgos, vigent campió de les dues edicions de la BCL. L'equip turc, de segur, que presentarà dificultat.

El Darüssafaka, dirigit per Selçuk Ernak, té tota mena de recursos a la plantilla, és a dir, és un equip molt complet en totes les posicions i facetes del joc. Del conjunt turc, cal destacar, el pivot Gabriel Olaseni, qui anota 14,8 punts i agafa 6,4 rebots per partit. També, el base Özdemiroglu, qui és el líder de la competició en recuperacions amb 2,9 i anota 12,5 punts per partit.

Abans del partit d'aquest dimecres han comparegut Dani Pérez i Luke Maye. El base barceloní ha explicat que «serà un partit dur, davant d'un rival molt físic; hem tingut 2 derrotes a fora, ara la gent té ganes de demostrar que poden guanyar el Manresa». L'ala-pivot de Carolina del Nord ha afegit que «vam tenir una derrota dura a Turquia, tenim ganes de tornar a jugar davant els nostres aficionats i poder oferir-los una victòria; hem de fer el millor que puguem, contenir els seus homes grans, que ho estan fent molt bé».