menu
El BAXI Manresa visita el Benfica a la recerca del liderat
El BAXI Manresa visita el Benfica a la recerca del liderat
El BAXI Manresa visita el Benfica a la recerca del liderat

El BAXI Manresa visita el Benfica a la recerca del liderat

Portuguesos i catalans són els únics que han guanyat en les 2 primeres jornades i es juguen liderar el grup.

Dilluns 24 de Octubre de 2022 a les 17:02

El BAXI Manresa viatja aquest dilluns cap a Lisboa, ciutat que visita per primera vegada, per enfrontar-se al Benfica (a les 18:30 i emès en directe per Esport3 i per Teledeporte). En joc: el liderat del grup F de la Champions League. Tant els de Lisboa com els de Manresa no han perdut en les 2 primeres jornades.

Després d'un partit complicat a Múrcia acabat amb derrota a la Lliga Endesa, el BAXI Manresa reprèn el fil de la BCL, on ha guanyat els 2 partits que ha disputat. Els manresans volen mantenir la casella de derrotes a zero després del seu pas per Portugal. L'equip va visitar per darrer i únic cop aquest país ara fa 25 anys, en un partit de Copa Korac davant de l'Ovarense.

L'oponent és perillós. Demà el BAXI Manresa s'enfronta al SL Benfica, un club conegut sobretot pel futbol, però amb seccions d'altres esports com el bàsquet. Tenen a la seva plantilla homes que poden ser coneguts per als aficionats, com ara Zirbes o Betinho Gomes, i d'altres que a més estan fent un gran paper, com ara el base Aaron Broussard o l'ala-pivot Ivan Almeida.

Han fet declaracions per als mitjans Dani Pérez i Jerrick Harding. Pérez destacava que «segurament juguem contra l'equip més sòlid i més fort del grup; estan en molt bona dinàmica i juguen a casa; tenim ganes de tornar a jugar i recuperar bones sensacions; serà un partit complicat i haurem d'intentar imposar el nostre ritme per arribar al final amb opcions». Per la seva banda, l'escorta de Wichita declarava que «hem de millorar dia a dia i fer els ajustos que calguin per estar a punt per demà; són un bon equip agressiu i ràpid, una manera de jugar que a nosaltres ens agrada, també; serà un partit de ritme alt».