menu
El BAXI Manresa s’enfronta al líder, el Real Madrid
El BAXI Manresa s’enfronta al líder, el Real Madrid
El BAXI Manresa s’enfronta al líder, el Real Madrid

El BAXI Manresa s’enfronta al líder, el Real Madrid

Torna el bàsquet al Congost, aquest dimarts a les 21:00 (#Vamos), davant del primer classificat. Tota la plantilla disponible per a Pedro Martínez.

Dilluns 3 de Gener de 2022 a les 14:00

El BAXI Manresa torna a competir, després de gairebé quatre setmanes sense disputar cap partit a causa d'un brot de COVID-19 que ha afectat la plantilla manresana i diversos equips. Aquest dimarts, el BAXI Manresa s’enfronta el Real Madrid després del reajustament de calendari, en què l'ACB ha avançat aquest matx. L'equip ja ha pogut entrenar conjuntament al Nou Congost els darrers 2 dies.

El BAXI Manresa no competeix des de l’11 de desembre a Gran Canària, on va sumar una nova victòria. Tot i això, els manresans es neguen a què l’aturada els afecti i volen continuar exhibint el seu bon moment de forma, davant d’un final de primera volta emocionant, però complicat. Pedro Martínez podrà comptar amb tots els jugadors de la plantilla, després que s'hagin recuperat els darrers positius de COVID-19. Juampi Vaulet, el darrer fitxatge del BAXI Manresa, també podrà entrar a la convocatòria.

El Real Madrid es troba en una situació semblant a la dels manresans. L’últim partit que van disputar va ser el 23 de desembre, on van aconseguir vèncer al CSKA de Moscou amb només sis jugadors de la primera plantilla. En el primer entrenament de l’any, els blancs van recuperar a 7 jugadors i també a Pablo Laso, el seu entrenador, contagiats per la COVID-19, una vegada superades les seves respectives quarantenes.

El ‘coach’ Pedro Martínez ha dit en la roda de premsa d’aquest dilluns que «tenim ganes de jugar després de tant de temps; tothom està preparat per tornar a jugar, i estem contents de tornar-ho a fer; intentarem fer el millor partit possible i tornar a la normalitat».