menu
El BAXI Manresa rep el Baskonia al Congost en una situació complicada
El BAXI Manresa rep el Baskonia al Congost en una situació complicada
El BAXI Manresa rep el Baskonia al Congost en una situació complicada

El BAXI Manresa rep el Baskonia al Congost en una situació complicada

Jornada 8 amb la visita d'un equip en plena forma. Guillem Jou ha tornat als entrenaments i hi ha dubtes sobre la participació de Matthias Tass, un dels darrers fitxatges.

Divendres 18 de Novembre de 2022 a les 17:03

Es reactiva la competició amb la visita al Nou Congost del Baskonia de Joan Peñarroya. El BAXI Manresa es troba immers en una fase de transformació després dels canvis a l'equip, que ha fitxat aquesta setmana Frankie Ferrari, Matthias Tass i Jordan Caroline. Guillem Jou ja torna a entrenar i comença a reincorporar-se després de la seva lesió.

Situació «molt difícil» tal com apuntava el tècnic Pedro Martínez en la roda de premsa. L'equip de Manresa té un partit complicat per l'entitat del rival, però també per la situació en la qual està immers l'equip. Frankie Ferrari ja ha entrenat amb el grup i podria estar a punt per jugar. És dubte Matthias Tass, una de les darreres incorporacions, per problemes físics. La bona notícia és que el capità Guillem Jou, mica en mica va tornant a entrenar amb l'equip. S'espera aquest cap de setmana l'arribada de Jordan Caroline, que encara no podrà debutar davant del Baskonia.

Els vitorians estan fent un inici de temporada prometedor, amb 5 victòries i 2 derrotes a la Lliga Endesa i ben encaminats també a l'Eurolliga. Joan Peñarroya compta amb un planter imponent: Matt Costello, Pierriá Henry, Darius Thompson o Rokas Giedriaitis són alguns dels jugadors més destacats d'una plantilla amb molta qualitat. Són baixa Steven Enoch i Daulton Hommes.

En la roda de premsa prèvia, Pedro Martínez explicava que «estem en una situació difícil, però segur que no durarà per sempre; no crec que pugui demanar a l'equip que guanyem diumenge; estem vivint tots un moment difícil i ho estem passant malament tots: directius, cos tècnic, jugadors i aficionats; l'alegria quan aconseguim superar les adversitats que tenim davant, l'alegria serà més gran».