El BAXI Manresa busca una victòria que es presenta molt difícil
El BAXI Manresa busca una victòria que es presenta molt difícil
El BAXI Manresa busca una victòria que es presenta molt difícil

El BAXI Manresa busca una victòria que es presenta molt difícil

Diumenge, a partir de les 17:00 (M+Deportes), els manresans busquen sumar una nova victòria per continuar establits a la zona de play-off, davant el Baskonia.

Divendres 22 de Abril de 2022 a les 13:38

El BAXI Manresa viatja a Vitòria per enfrontar-se al Baskonia, en el partit corresponent a la Jornada 30. Els bascos són vuitens amb un balanç de 16 victòries i 13 derrotes, mentre que els manresans són quarts amb 19 victòries i 10 derrotes. L'equip del Bages, en el matx de la primera volta, es va imposar amb una gran defensa (74-67).

Després de vèncer l’UCAM Murcia, l’equip ha tingut una setmana tranquil·la d’entrenaments per preparar el partit de diumenge. Els vermells estan encarant el tram final de temporada immersos en una dinàmica molt positiva, i al Fernando Buesa Arena tindran l'oportunitat de sumar la 20a victòria a la Lliga Endesa per seguir a zona de play-off. Abans, però, els manresans es topen amb un rival poderós i directe, que voldrà que la victòria es quedi a Vitòria. Pedro Martínez no podrà comptar amb Dani Pérez, que té un esquinç de grau 3 al peu, tampoc amb Dani García, Sylvain Francisco i Guillem Jou.

El Baskonia, dirigit per Neven Spahija, és una plantilla amb una rotació profunda i formada per jugadors talentosos. A les files basques, des de l'inici de temporada, hi ha hagut diverses sortides i incorporacions. De l'equip de Vitòria, cal destacar el seu rendiment coral, però, en especial, a Alec Peters i a Simone Fontecchio amb 11,3 i 11,5 punts per partit, respectivament. També, a Wade Baldwin IV, màxim anotador de l'equip amb 12 punts per partit.

Abans del partit del diumenge, Pedro Martínez ha comparegut davant la premsa. El tècnic ha explicat que «l'equip recupera a Vaulet, que no està al 100% però ha entrenat, i la resta dels bases estan lesionats; en aquestes condicions no podem guanyar, no tenim un equip competitiu per les lesions que tenim».