menu
El BAXI Manresa vol refer-se a la pista del Real Betis
El BAXI Manresa vol refer-se a la pista del Real Betis
El BAXI Manresa vol refer-se a la pista del Real Betis

El BAXI Manresa vol refer-se a la pista del Real Betis

Els andalusos, pràcticament salvats, han millorat en les darreres jornades. Els manresans tenen el dubte de Ferrari i Báez, amb molèsties.

Divendres 30 de Abril de 2021 a les 17:11

Toca acabar de la millor manera possible. Al BAXI Manresa li queden 3 partits per acabar la lliga: Betis, GBC i Baskonia. La intenció de l'equip és poder competir per una bona plaça un cop acabi el campionat. Primera parada: el Real Betis, que en les darreres jornades ha guanyat 5 dels darrers 9 partits.

El BAXI Manresa sortirà aquest dissabte cap a Sevilla amb tota la plantilla disponible. El darrer partit va acabar amb una derrota dura a Badalona, i els de Pedro Martínez volen fer el possible per oblidar-ho ràpid. És dubte Ferrari amb molèsties al peu, i Eulis Báez amb un esquinç al turmell.

Per la seva banda, el Coosur Real Betis, tot i que no matemàticament, pot certificar la permanència en els propers partits. Els andalusos tenen 10 victòries mentre que són 7 les que marquen el descens, ocupat per Bilbao i Gipuzkoa. El pivot Ndoye és el més valorat de l'equip, juntament amb James Feldeine. L'ala-pivot Kay i l'aler Ouattara segueixen la llista en valoració, però hi ha més talent en homes com Campbell, Jerome Jordan o Spires.

El 'coach' Pedro Martínez explicava en la prèvia que «tenim força incidències mèdiques, Ferrari és dubte pel partit de diumenge, Eulis Báez ha tingut un esquinç al turmell; hem de ser tant positius com puguem i veure si tenim els jugadors i com els tenim; el Betis és un equip que ha guanyat 5 dels darrers 8 partits, estan en el seu millor moment de la temporada».