menu
El BAXI Manresa vol conservar la imbatibilitat europea a casa
El BAXI Manresa vol conservar la imbatibilitat europea a casa
El BAXI Manresa vol conservar la imbatibilitat europea a casa

El BAXI Manresa vol conservar la imbatibilitat europea a casa

El Pinar Karsiyaka amenaça el Nou Congost en la jornada 4 del grup B de la BCL. Aquest dimarts a les 21:00 (DAZN i Esport3), nova nit europea a Manresa.

Dilluns 8 de Novembre de 2021 a les 17:37

Un equip molt poderós que el BAXI Manresa va aconseguir derrotar a domicili vol la revenja al Bages. El Pinar Karsiyaka, segon (2-1), vol assaltar el liderat dels manresans. Tots els jugadors del quadre de Pedro Martínez estan disponibles per a aquest partit. Caldrà descartar-ne un.

El bon moment que viu el BAXI Manresa pot allargar-se, també a la competició europea. Després de la victòria a Burgos, l'equip torna al Nou Congost per rebre un dels equips més perillosos del grup. Pedro Martínez, a falta d'un entrenament, pot comptar amb toits els seus jugadors, i caldrà descartar-ne un per al partit de demà.

Per la seva banda, els turcs venen amb tota la plantilla disponible per al partit. Tot i la darrera derrota davant els manresans, segueixen sent una de les plantilles amb més talent de la competició, amb un Colson imperial estadísticament, seguit de prop per Mitchell i Roll. Un equip que mereix una gran resposta del Nou Congost per poder-lo combatre.

Han parlat abans d'aquest partit Yankuba Sima i Joe Thomasson. El gironí apuntava que «serà un partit difícil que decidirà qui es queda en primer lloc, i ells vindran amb moltes ganes després de guanyar-los a la seva pista; caldrà que sortim molt forts i fem un partit sòlid de 40 minuts». Per la seva banda, Joe Thomasson avisava que «hem de seguir fidels als nostres principis, gaudir del partit; són un equip molt bo, amb talent i perillós; esperem una gran lluita, estem preparats, tornaran agressius».