Un triomf imponent del BAXI Manresa sobre el Pinar Karsiyaka li assegura passar de fase

Els manresans, invictes, tornen a derrotar el poderós conjunt turc amb una exhibició de joc i l'encert de Thomasson i Bako (41p i 63val entre tots dos).

Dimarts 9 de Novembre de 2021 a les 23:41

88 BAXI Manresa I Dani Pérez 7, Thomasson 21, Valtonen 2, Steinbergs i Sima 2; Francisco 11, Jou 3, Dani Garcia 3, Moneke 8, Rafa Martínez 2, Bako 20 i Maye 9.

69 Pinar Karsiyaka I Taylor 4, Blackmon 4, Colson 6, M'Baye 28 i Agva 2; Korkmaz, Erden 3, Yildizli 1, Roll 17 i Tyus 4.

Parcials: 21-19, 21-16, 17-15, 29-19

El BAXI Manresa es va imposar per un contundent 88 a 69 al vigent subcampió de la Basketball Champions League, el Pinar Karsiyaka turc. Els homes de Pedro Martínez van disputar un partit molt seriós en el que van ser superiors als seus rivals tant en defensa com en atac. La parella Thomasson-Bako va decantar la balança cap al costat manresà amb un recital anotador.

Els turcs van iniciar millor el duel i van clavar un parcial inicial de 0-8, però llavors va aparèixer Thomasson per liderar la remuntada del seu equip, que va arribar a disposar de sis punts de marge abans que els visitants retallessin distàncies als darrers segons de quart (21-19).

En el segon quart el Pinar va anotar cinc punts consecutius per tornar a prendre el comandament de l'electrònic. No obstant, els bagencs van reaccionar de seguida i, gràcies a un parcial de 15-0 van arribar a la mitja part amb set punts de diferència (42-35).

Tornant dels vestidors, Bako i Thomasson lideraven l'atac manresà en els primers minuts per contrarestar els intents turcs d'acostar-se en el marcador. Els triples de Dani García, Maye i Francisco van permetre a l'equip del Bages entrar en el període final amb un coixí de 9 punts (59-50).

El triple de Jou per inaugurar el darrer parcial era l'avís del que estava per arribar. Un huracà vestit de vermell sentenciava el xoc amb un gran repertori de joc ofensiu; triples (4), esmaixades (3) i cistelles de tots els colors. El conjunt turc no va poder seguir el ritme imposat per un gran BAXI Manresa que sumava la quarta victòria (88-69) en els mateixos partits a la BCL i s'assegura d'aquesta manera jugar, com a mínim, el play-in.