menu
El BAXI Manresa reprèn la competició rebent l'UCAM Murcia
El BAXI Manresa reprèn la competició rebent l'UCAM Murcia
El BAXI Manresa reprèn la competició rebent l'UCAM Murcia

El BAXI Manresa reprèn la competició rebent l'UCAM Murcia

Els manresans tenen encara baixes però recuperen alguns efectius per reenganxar-se a la competició 3 setmanes després del darrer partit. El partit davant l'UCAM Murcia és dissabte a les 18:00.

Divendres 26 de Febrer de 2021 a les 17:17

Per fi torna el bàsquet al Nou Congost. Després de 21 dies sense competició, la Lliga Endesa reactiva l'equip, que ha incorporat Ferrari i ha renovat Janning fins a final de temporada. El rival, un UCAM Murcia que competeix per atrapar el BAXI Manresa a la classificació.

El BAXI Manresa haurà de descartar 2 jugadors dels disponibles per al partit d'aquest dissabte davant l'UCAM Murcia. Recuperats Matt Janning i Eulis Báez, Pedro Martínez compta amb tot l'equip tret de Dani Pérez i Guillem Jou, encara recuperant-se de les seves respectives lesions.

Per la seva banda l'UCAM Murcia arriba amb noves incorporacions: James Webb i Isaiah Taylor s'han incorporat fa poc, i se sumen a un equip que ha perdut per lesió Conner Frankamp, el seu referent anotador, però que manté jugadors perillosos com el conegut Jordan Davis, o els interiors veterans Lima, Radovic i Cate.

Pedro Martínez deia en la roda de premsa prèvia al partit que «tenim les baixes ja confirmades del Dani Pérez i el Guillem Jou, hi ha alguns jugadors que han tingut problemes però estan per jugar; se'ns han fet molt llargues aquestes tres setmanes; hem tingut lesionats, hem intentat fer un amistós que finalment no vam poder jugar; el nostre rendiment demà és una incògnita».