menu
El BAXI Manresa rep al Congost un rival perillós
El BAXI Manresa rep al Congost un rival perillós
El BAXI Manresa rep al Congost un rival perillós

El BAXI Manresa rep al Congost un rival perillós

El Casademont Zaragoza visita els manresans aquest dijous a les 21:15 en un duel que pot servir als aragonesos per mirar amunt. No hi seran Matt Janning ni Jonathan Tabu.

Dimecres 14 de Abril de 2021 a les 16:20

Jornada intersetmanal a la Lliga Endesa. El 31è partit del campionat portarà aquest dijous la visita del Casademont Zaragoza (balanç 10-18) al Congost (en directe per Movistar+ Deportes 2). El BAXI Manresa no podrà comptar amb Janning ni amb Tabu per al partit de demà.

El BAXI Manresa vol superar la derrota a Santiago fent un bon partit davant el Saragossa. Els darrers contratemps han estat la operació de Juan Vaulet, que està pendent d'evolució després d'haver-se fet una fractura a la mandíbula. Matt Janning ha viatjat als Estats Units per qüestions personals, i s'està pendent de com respon a la cirurgia Juampi Vaulet, operat ahir d'una fractura a la mandíbula. Eulis Báez i Guillem Jou arrosseguen encara molèsties.

Una mala ratxa persegueix el Casademont Zaragoza des de fa 5 partits. Els homes dirigits per l'argentí Sergio Hernández volen trencar aquesta ratxa i oblidar-se definitivament de la zona baixa per pensar en classificar-se per tenir accés a competició europea. Elias Harris és el seu home més ben valorat, seguit per Dylan Ennis i el gegant islandès Tryggvi Hlinason. En els darrers partits l'equip ha notat la injecció d'energia de Jacob Wiley. Rodrigo San Miguel torna al Congost amb els aragonesos un cop més.

Pedro Martínez deia a la prèvia que «està sent una setmana complicada; a banda de la incidència de Vaulet, Matt Janning ha hagut de marxar al seu país per un problema greu a la seva família; Guillem arrossega molèsties, Eulis ha començat a córrer i està a prop de poder-nos ajudar; són un rival directe i una victòria seria molt important; són un equip difícil de defensar perquè tenen molts jugadors amb talent».