menu
El BAXI Manresa es posa a prova rebent el Baskonia
El BAXI Manresa es posa a prova rebent el Baskonia
El BAXI Manresa es posa a prova rebent el Baskonia

El BAXI Manresa es posa a prova rebent el Baskonia

Aquest diumenge a les 20:00 jornada 4 al Nou Congost (en directe per M+ Deportes), que podrà acollir més públic.

Divendres 1 de Octubre de 2021 a les 19:24

Diumenge toca partit a Manresa. El BAXI Manresa vol confirmar la seva millora competint davant d'un dels grans equips de la Lliga Endesa. El Campió del 2019 arriba després de perdre a la pista de la Penya. Manresa rep l'equip basc amb un 70% de públic a les graderies.

Setmana tranquila d'entrenaments després de l'aclaparadora victòria del BAXI Manresa a la pista del Coosur Betis. Una victòria de rècord que dóna confiança a l'equip de Pedro Martínez, que va obrir la llauna, i de quina manera. El següent repte és poder competir davant d'un equip teòricament d'un nivell superior. A falta d'un entrenament, l'entrenador dels manresans pot comptar amb tots els jugadors de la plantilla.

A l'altra banda de la pista hi haurà el Baskonia, dirigit per Dusko Ivanovic, amb ganes de refer-se d'un partit perdut a domicili en què va estar condicionat per les baixes. Els bascos debuten avui a l'Eurolliga a la pista de l'Olympiakos. Els de Vitoria tenen com a baixes segures per al partit de diumenge a Peters i Raieste.

L'entrenador manresà deia a la prèvia que «són un equip molt físic, en totes les posicions ens 'guanyen' perquè són més alts i forts; hem de ser conscients i estar preparats per un partit físic; hem d'intentar posar-nos al seu nivell el màxim que puguem, si tenim opcions serà perquè ens hem posat al seu nivell físic».