menu
El BAXI Manresa buscarà la tercera victòria a Fuenlabrada
El BAXI Manresa buscarà la tercera victòria a Fuenlabrada
El BAXI Manresa buscarà la tercera victòria a Fuenlabrada

El BAXI Manresa buscarà la tercera victòria a Fuenlabrada

Aquest dissabte a les 18:00 els homes de Pedro Martínez visiten la pista madrilenya amb l'únic dubte de Jonathan Tabu, amb molèsties al canell.

Divendres 16 de Octubre de 2020 a les 16:16

Arriba la jornada 6 de la Lliga Endesa, i al BAXI Manresa li toca viatjar a Fuenlabrada. Un equip, el madrileny, que acaba d'incorporar un nou fitxatge, Shevon Thompson. Els del Bages, per la seva banda, encara no saben si podran comptar amb Jonathan Tabu. Peñarroya viatjarà també amb l'equip.

El BAXI Manresa marxa aquest divendres a Fuenlabrada amb l'objectiu de tornar amb la tercera victòria de la temporada. Aquest dissabte a les 18:00 s'enfronten a un equip que encara ha d'aconseguir la seva primera victòria. El base Jonathan Tabu viatja, tot i que té molèsties al canell que el fan ser dubte. Reforça l'equip com a 13è home Marc Peñarroya.

L'Urbas Fuenlabrada ha fet un canvi en la seva plantilla darrerament. Ha fitxat Shevon Thompson en el lloc de Robert Upshaw. L'equip dirigit per Paco García busca la seva primera victòria a la Lliga Endesa. Els madrilenys l'han tingut a prop en diverses ocasions. L'home més perillós fins ara dels locals és Melo Trimble, anotador compulsiu que ha fet 21,5 punts de mitjana fins ara.

Pedro Martínez deia en la prèvia del partit que «és un rival molt bo que ens ho posarà molt difícil; han estat a punt de guanyar almenys 3 dels 4 partits que han jugat; han canviat de jugadors per buscar una reacció, però a aquestes alçades de la temporada pensar que un equip està enfonsat és una tonteria; és un partit important per nosaltres i si tenim la oportunitat de guanyar, aprofitar-la, però la pista del Fuenlabrada és complicada».