El BAXI Manresa venç a Fuenlabrada i segueix invicte com a visitant

Els bagencs, amb un Seth Hinrichs decisiu al tram final, sumen el tercer triomf del curs. Joc coral (Tabu 16, Mason 15, Sajus i Eatherton 13) i rècord d'assistències a l'ACB de l'equip amb 26.

Dissabte 17 de Octubre de 2020 a les 21:02

100 Urbas Fuenlabrada I Trimble 20, Emegano 7, Eyenga 2, Vene 9 i Ehigiator; Bobrov 3, Samar 3, Meindl 12, Thompson 11 i Garcia 33

102 BAXI Manresa I Dani Pérez 3, Mason 15, Vaulet 11, Báez 12 i Eatherton 13; Jou 8, Hinrichs 5, Rafa Martínez 6, Tabu 16 i Sajus 13

Parcials: 23-28, 28-18, 17-26, 32-30

El BAXI Manresa manté la seva imbatibilitat lluny del Nou Congost després de vèncer per 100-102 a la complicada pista de l'Urbas Fuenlabrada, on no hi guanyava des de l'any 2011. Dissabte a les 18:00, els bagencs buscaran el triomf al seu pavelló en la visita del Coosur Betis.

Els jugadors dirigits per Pedro Martínez van fer un millor inici que el seu rival, i gràcies a un parcial inicial de 0-7 van poder dominar en el marcador durant tot el primer quart, el qual van acabar amb cinc punts d'avantatge (23-28).

En el segon, els locals van poder empatar el matx ràpidament (33-33) i tot seguit es va entrar en una fase d'alternatives en el marcador. En els darrers instants de la primera part, els madrilenys van estar més encertats i van poder marxar al descans amb una renda de 51-46.

A la represa, novament bon començament dels vermells, que van trigar menys d'un minut en tornar a agafar el comandament de l'electrònic gràcies a un triple de Mason (51-52). A partir d'aquí, igualtat en el joc, sense que cap dels dos equips pogués obtenir una diferència significativa. Un triple de Tabu quan faltaven dos minuts per tancar el tercer quart va fer que els manresans arribessin als deu darrers minuts quatre punts per sobre (68-72).

En aquests, els bagencs es van mantenir sempre per davant, amb diverses avantatges de nou punts. Semblava que el partit estava encarrilat amb un triple de Báez a menys de tres minuts pel final (88-98), però els locals no es van rendir tant fàcilment i van ser capaços d'empatar a 100 amb un triple de Garcia. Quedaven 38 segons, i en aquests Hinrichs va capturar un rebot ofensiu, va ser objecte de falta i va convertir els dos tirs lliures. En la següent jugada, el nord-americà va tornar a ser decisiu en clavar un tap a Bobrov que va fer que la victòria viatgés cap a Manresa, ja que el darrer triple a la desesperada de Garcia des del mig camp no va trobar cistella.