menu
Un seriós aspirant al títol visita el BAXI Manresa al Congost
Un seriós aspirant al títol visita el BAXI Manresa al Congost
Un seriós aspirant al títol visita el BAXI Manresa al Congost

Un seriós aspirant al títol visita el BAXI Manresa al Congost

Duel amb el Türk Telekom com a rival, aquest dimecres a les 20:30 a casa. Yankuba Sima és la principal novetat de la llista, on cauen Pere Tomàs i David Kravish per lesió.

Dimarts 5 de Novembre de 2019 a les 13:22

El BAXI Manresa rep aquest dimecres a les 20:30 el Türk Telekom. L'equip de la capital turca encara no sap què és la derrota en aquesta competició. Els visitants buscaran la quarta victòria, mentre que els manresans volen tornar a guanyar i atrapar l'equip d'Ankara al capdavant de la classificació del Grup A.

Novetats en la llista de convocats del BAXI Manresa per a aquest partit: queden descartats per lesió Pere Tomàs i David Kravish. El mallorquí té un trencament al bessó, mentre que l'americà, tot i haver acabat el partit de l'altre dia, té un esquinç al turmell. Sí que estarà disponible el pivot Yankuba Sima. El gironí torna després de la seva lesió.

El rival d'aquesta setmana és una de les plantillas més potents de la Basketball Champions League, i un clar aspirant a lluitar pel títol. Jugadors de molta qualitat a la seva plantilla, com el quartet d'americans: Nick Johnson, RJ Hunter, Kyle Wiltjer -ex de l'Unicaja- i TJ Campbell. A banda d'ells, la intimidació interior del francès Moustapha Fall, de 2,18m d'alçada.

Pedro Martínez deia en la roda de premsa prèvia d'aquest dimarts que «el rival és un equip imbatut i que ha guanyat amb solvència; tenen tres exteriors que porten el pes de l'equip, i per dins tenen un jugador de 2,18 bastant determinant, que es fa molt gran i juga bé; a banda d'ell, també Wiltjer és un jugador contrastat; per pressupost i plantilla, crec que és un dels favorits per arribar lluny a aquesta competició».