menu
Un BAXI Manresa amb la moral alta visita el Dinamo Sassari amb un 'roster' encara curt
Un BAXI Manresa amb la moral alta visita el Dinamo Sassari amb un 'roster' encara curt
Un BAXI Manresa amb la moral alta visita el Dinamo Sassari amb un 'roster' encara curt

Un BAXI Manresa amb la moral alta visita el Dinamo Sassari amb un 'roster' encara curt

No viatjaran Pere Tomàs, ni Eulis Báez, ni Yankuba Sima, ni Ferrari, ni Luke Nelson ni Aleks Cvetkovic a la pista d'un dels favorits del Grup A, el sots-campió italià. S'agefeix a la convocatòria el vinculat David Òrrit.

Dilluns 2 de Desembre de 2019 a les 14:01

El BAXI Manresa viatja amb baixes, però amb la moral alta, després de la darrera victòria a casa en la Lliga Endesa. David Òrrit entrarà en la convocatòria per reforçar les posicions exteriors. A les baixes de llarga durada s'hi afegeixen les de Sima i Nelson, més la de Cvetkovic, que no s'ha donat d'alta per la competició. Els del Bages s'enfronten a un rival difícil: subcampió d'Itàlia i un dels favorits a arribar lluny a la BCL.

Aquest dimarts a les 20:30 el BAXI Manresa visita la pista del Dinamo Sassari per primera vegada a la història. L'equip de Pedro Martínez viatja encara sense molts jugadors importants. Les baixes per a aquesta 7a jornada de la BCL són: Pere Tomàs, Eulis Báez, Frankie Ferrari, Yankuba Sima i Luke Nelson per lesió. Mentre que el serbi Aleksandar Cvetkovic no viatja perquè no ha estat inscrit a la competició Europea, després d'haver esgotat el número de canvis. Qui sí que s'afegeix a l'expedició ñes el santpedorenc David Òrrit.

El Dinamo Sassari és l'equip del nord de Sardenya, i un dels més potents tant de la BCL com de la Lliga Italiana. La temporada passada els homes de Gianmarco Pozzecco van fer un gran any, que culminava amb la final de la Lliga Italiana i aquest inici de temporada amb la consecució de la SuperCopa d'Itàlia. Un conjunt guanyador cridat a arribar lluny a la Champions League i amb dos líders a la pista: el canadenc Dyshawn Pierre i l'americà *Dwayne Evans.

En la prèvia del partit parlaven Dani Pérez i Luka Mitrovic. El base de l'Hospitalet deia que «donen el rival com un dels favorits, són el líder del grup, molt potent físicament i que juga un joc molt alegre; hi anem amb confiança, i l'important és seguir construint, i si podem endur-nos la victòria cap a Manresa, molt millor». Per la seva banda, el pivot serbi Mitrovic deia que «són un gran equip, subcampions de la darrera temporada; hi anem amb bona mentalitat després de guanyar el Murcia a casa, de manera que segur que tindrem les nostres ocasions per guanyar; no estàvem jugant malament darrerament, però ens faltava alguna cosa per guanyar, i dissabte vam ser recompensats per la bona feina».