menu
El BAXI Manresa rep un rival enratxat al Nou Congost
El BAXI Manresa rep un rival enratxat al Nou Congost
El BAXI Manresa rep un rival enratxat al Nou Congost

El BAXI Manresa rep un rival enratxat al Nou Congost

La J22 es juga aquest dissabte a les 20:30, en el segon partit consecutiu a casa. A falta de 2 entrenaments, tot l'equip disponible per a Joan Peñarroya.

Divendres 8 de Març de 2019 a les 17:10

Nou partit al Congost, i el BAXI Manresa amb la idea de distanciar-se de l'Obradoiro, un dels perseguidors de les places de play-off. Els homes de Joan Peñarroya volen sumar una altra victòria a casa, que distanciaria el rival de demà a 3 victòries. La plantilla està tota a disposició del tècnic, però el rival arriba en ratxa: 3 darrers partits, 3 victòries.

El BAXI Manresa té dos partits consecutius a casa, i ho vol aprofitar. Després de la darrera victòria davant l'Estudiantes, el Congost vol seguir sent un fortí i guanyar un nou partit. Un cop recuperats Sakho, Zubcic i Murphy, l'equip està al complet i vol repetir l'èxit de la primera volta a Santiago.

Els gallecs són ara mateix en la 11a posició amb 10 victòries. Els seus principals generadors són Kostas Vasileiadis, el tirador grec, amb 15,5 punts per partit, i el treballador Nacho Llovet, amb 10 punts i 5 rebots. Un equip ric tàcticament, sota la direcció de Moncho Fernández.

Joan Peñarroya deia a la prèvia d'aquesta jornada 22, celebrada al Frankfurt Cal Xavi per la presentació del nou web del club, que «setmana sense gaires contratemps, i una mica més curta del normal, cosa que agrada als jugadors; tenim un rival dels que motiven, i dirigits per Moncho sempre fan fer un pas endavant i estar més atents; venen de guanyar 4 dels darrers 5 partits, en un molt bon moment de forma».