menu
El BAXI Manresa també sap guanyar patint (75-72)
El BAXI Manresa també sap guanyar patint (75-72)
El BAXI Manresa també sap guanyar patint (75-72)

El BAXI Manresa també sap guanyar patint (75-72)

Victòria suada de valent i ben treballada davant un rival ultra-combatiu, i amb Fisher, Toolson, Zubcic, Tomàs i Lalanne superant els 11 punts.

Dissabte 9 de Març de 2019 a les 23:44

El BAXI Manresa ho ha tornat a fer, i ja té 13 victòries. El Nou Congost celebrava aquest dissabte a la nit una treballadíssima victòria en un partit molt dur de pelar, i en què es va haver de treballar fins el darrer alè. Fins a 5 jugadors van superar els 11 punts, i el més destacat fou Lalanne amb 10 rebots i 16 de valoració.

Tot i el bon inici amb un gran encert tant de dins com de fora, res seria fàcil per al BAXI Manresa en una altra nit vibrant al Congost. Zubcic començava amb un 2 de 2 per posar el 15 a 9, però els visitants no permetien que els del Bages se n'anéssin en el marcador.

Álvaro Muñoz començava anotant el segon període, però empataven els gallecs a través de Llovet, i Fisher no afinava gaire en 3 tirs lliures de què va disposar. No era un dia per lluir, sinó per treballar. Fins a 16 alternatives en el marcador hi hauria al Congost. A la mitja part, igualtat a 37 punts.

Després de passar pels vestidors, serien els visitants qui liderarien el partit, fins que Pere Tomàs anotava de 3 per capgirar un cop més el marcador. Defensa, faltes i penetracions per arribar amb només 1 punt de diferència al darrer quart.

En el darrer període el Manresa superaria per 4 punts, decidits en els darrers instants, el rival, i s'enduria la victòria. Els visitants van tenir una renda de 3 punts en diversos moments, però un 2 més 1 de Fisher, i un triplàs de Toolson van encaminar la victòria, que s'hagués pogut sentenciar abans si no hagués estat per una jugada desafortunada de Lalanne sota la cistella. Al final, la victòria es queda al Bages.

Joan Peñarroya deia a la roda de premsa posterior al partit que «és una bona nit per nosaltres, un partit molt dur; vull felicitar els meus jugadors per superar molts problemes, però també he de felicitar a la nostra afició, que ha estat espectacular; segurament és la victòria més treballada i la de més dificultat, ens ha costat molt».