top
Us ofereix la prèvia

El BAXI Manresa rep la visita del Gran Canaria amb ganes de competir per la 2a victòria

Dissabte 5 de Octubre de 2019 a les 13:21

Tot i les baixes de Ferrari, Toolson, Sima, i el dubte de Guillem Jou, amb un esquinç, l'equip té ganes de lluitar per la segona victòria al Nou Congost.

El BAXI Manresa rep aquest diumenge a les 12:30 l'Herbalife Gran Canaria, que vol obtenir al Nou Congost la seva primera victòria de la temporada. Els del Bages no podran comptar amb Toolson, encara posant-se en forma després de la lesió, ni amb els lesionats Ferrari i Sima. Guillem Jou és dubte després de fer-sa ahir un esquinç al turmell.

El Nou Congost viu aquest diumenge al migdia el segon partit de la temporada, i tot i les baixes de l'equip, Pedro Martínez i els seus homes tenen ganes de competir i lluitar per una victòria que seria importantíssima, tenint en compte les baixes de la plantilla. Tot i les dificultats, l'equip està amb bona mentalitat i moltes ganes de jugar davant la seva afició.

Per part dels canaris, tota la plantilla a disposició del tècnic grec Fotis Katsikaris. L'equip claretià ha fet una renovació aquest estiu, amb l'arribada d'homes de qualitat com Okoye, Bourousis, Burjanadze o Costello, i d'altres experimentats com Javi Beirán o John Shurna. Una plantilla temible que intentarà col·locar l'equip entre els millors, on estava habituat durant els darrers anys.

A la prèvia del partit de demà, Pedro Martínez deia que «continuen 2 jugadors de la temporada passada, el Gran Canaria ha canviat molt; hi ha encara moltes incògnites de com pot ser el seu joc, i ara mateix tenim poca informació de com pot ser el seu joc; per mi és anecdòtic que portin 0 victòries; espero que facin un bon partit, tenen jugadors amb experiència i molta qualitat; tenim problemes físics que condicionen la setmana, però tenim bon ànim per fer les coses el millor possible».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials