menu
El BAXI Manresa vol apujar nota al Nou Congost
El BAXI Manresa vol apujar nota al Nou Congost
El BAXI Manresa vol apujar nota al Nou Congost

El BAXI Manresa vol apujar nota al Nou Congost

Els de Joan Peñarroya volen tornar a tenir balanç positiu i guanyar el primer partit a casa. Doellman ja està recuperat i podria reaparèixer aquest diumenge, mentre que segueixen de baixa del Águila i Lukovic.

Divendres 2 de Novembre de 2018 a les 20:36

El BAXI Manresa rep aquest diumenge a les 17:00 l’Herbalife Gran Canaria al Nou Congost. Els de vermell tenen moltes ganes de donar una alegria davant del seu públic. El rival, que ha jugat aquest divendres a Rússia partit d’Eurolliga, és ara per ara desè a la classificació, amb 2 victòries i 4 derrotes.

Ganes de victòria, i ganes de veure Justin Doellman de nou defensant la samarreta del Manresa. Aquests són dos dels màxims atractius del partit d’aquest diumenge al Nou Congost, en què el BAXI Manresa té ganes de guanyar per poder brindar una victòria al públic del Bages.

L’Herbalife Gran Canaria, per la seva banda, ha disputat aquest divendres un partit corresponent a l’Eurolliga davant el Khimi, amb derrota a Moscou. Els de Salva Maldonado són desens a la classificació de la Lliga Endesa, amb 2 victòries i 4 derrotes. Entre els seus homes destacats, hi ha el base Clevin Hannah i l’aler Chris Evans, arribats aquest estiu, i vells coneguts de l’afició manresana, com ara Albert Oliver o Marcus Eriksson.

Joan Peñarroya, a la prèvia d’aquest divendres, apuntava que «setmana llarga d’entrenaments amb certa normalitat; hem preparat el partit per seguir creixent com a equip, davant un equip amb molt bon potencial, és un equip que ha tingut problemes per compaginar les dues competicions a l’inici, però estarà on mereix estar; juguen alegres, amb moltes possessions, líder en estadístiques com rebot ofensiu i boles recuperades, fan molts punts a camp obert»