menu
El BAXI Manresa reprèn la lliga a Fuenlabrada
El BAXI Manresa reprèn la lliga a Fuenlabrada
El BAXI Manresa reprèn la lliga a Fuenlabrada

El BAXI Manresa reprèn la lliga a Fuenlabrada

Jornada 11 de campionat a una pista complicada, on ha caigut el Barça. Tots els jugadors tret de del Águila, disponibles per al partit de diumenge a les 12:30.

Divendres 7 de Desembre de 2018 a les 14:28

Després de la pausa pels partits de seleccions, el BAXI Manresa torna al campionat al pavelló Fernando Martín, on diumenge a les 12:30 s’enfrontarà al Montakit Fuenlabrada. Els de Joan Peñarroya volen seguir la bona marxa, especialment fora de casa, de l’inici de lliga. Els de la comunitat de Madrid són dotzens amb 4 victòries.

El Fuenlabrada és el proper rival del BAXI Manresa. Els homes de Joan Peñarroya, a disposició del tècnic –tret del vinculat Paco del Águila, que va ser intervingut d’una ruptura fibril·lar aquesta setmana-. El repte d’aquesta onzena jornada és seguir sumant fora de casa, tal com ho està fent l’equip aquesta temporada, i mantenir-se entre els primers de la classificació.

Al davant hi haurà aquest diumenge un rival que ha tingut un inici irregular, amb canvi d’entrenador inclòs, i ara mateix és a la posició 12, amb 4 victòries i 6 derrotes. L’equip madrileny acaba d’anunciar el fitxatge de Siim-Sander Vene, qui va començar la temporada amb el BAXI Manresa fent bones actuacions.

Joan Peñarroya deia a la roda de premsa que «després de l’aturada tornem a la competició, aquestes aturades mai saps si van bé o malament; crec que ens ha anat bé, hem arribat frescos i amb bona mentalitat; l’equip està bé, afrontem un desplaçament complicat, en una pista difícil, on hauran incorporat a Siim-Sander Vene».