Un BAXI Manresa erràtic perd en un final ajustat davant l'UCAM Murcia

Els bagencs tenen opcions fins el darrer minut però les pèrdues, el mal control del rebot i el poc encert en T3 i TLL acaba condemnant-los a la derrota. Travanté Williams, amb 17 punts, va ser el més destacat dels locals.

Dissabte 2 de Març de 2024 a les 20:54

83 BAXI Manresa I Taylor 13, Badio 4, Sagnia 6, Robinson 15 i Geben 10; Travanté 17, Jou 1, Steinbergs 3, Mawugbe 1, Oriola 7 i Dani Pérez 6

88 UCAM Murcia I Caupain 8, Ennis 20, Rodions Kurucs 5, Sleva 10 i Diagne 2; Sant-Roos 14, Radovic 8, Radebaugh 6, Todorovic 15 i Arturs Kurucs

Parcials: 24-21, 14-26, 25-21, 20-20

El BAXI Manresa no va poder reprendre la Lliga Endesa amb victòria, ja que va caure al Nou Congost davant l'UCAM Murcia (83-88). Els homes de Sito Alonso van dominar durant la majoria dels minuts, però els bagencs van tenir opcions de victòria fins els darrers segons, en els quals van desaprofitar l'oportunitat de capgirar el marcador.

El matx es va posar en marxa amb molta igualtat i diverses alternatives en el marcador entre dos equips que acumulaven massa pèrdues de pilota. Un parcial de 8-0 va fer que el conjunt local, en el qual va reaparèixer Guillem Jou, obtingués set punts de marge (22-15), que els murcians van retallar a només tres al final del primer quart (24-21).

En el segon els visitants van sortir millor i van clavar un parcial de 3-10, que va obligar Pedro Martínez a aturar el partit (27-31). Tot seguit els vermells van reaccionar i es van tornar a situar per davant, però llavors l'UCAM Murcia, liderat per Sant-Roos, va estar més encertat i va anotar onze punts seguits abans de la mitja part (38-47).

Tornant dels vestidors els murcians, ara amb Ennis com a referent, es mostraven sòlids i no deixaven que els bagencs s'apropessin amb perill en el marcador. Un triple de Steinbergs al límit situava el seu equip cinc punts per sota al final del tercer quart (63-68).

En l'últim període els locals es mantenien dins el partit en tot moment i van arribar al darrer minut amb opcions de victòria. No obstant, Taylor va fallar un triple que hauria capgirat l'electrònic. Posteriorment els visitants van errar tres dels quatre tirs lliures, però Todorovic va capturar el rebot ofensiu i va acabar amb les opcions bagenques.

El proper dissabte a partir de les 18:00 el BAXI Manresa disputarà un nou derbi català, en aquesta ocasió a la complicada pista del Joventut Badalona.