Un BAXI Manresa èpic supera el Real Madrid a la seva pista

Els bagencs dominen des del segon quart davant el líder de Lliga Endesa i Eurolliga i sentencien al final gràcies a l'encert de Badio. L'equip acumula ja setze victòries, les últimes quatre consecutives.

Diumenge 31 de Març de 2024 a les 15:11

72 Real Madrid I Campazzo 6, Abalde, Musa 8, Yabusele 12 i Tavares 3; Causeur, Fernández, Rodríguez 6, Deck 12, Poirier 19 i Llull 6

83 BAXI Manresa I Dani Pérez 2, Travanté 2, Vaulet 9, Robinson 16 i Geben 10; Badio 20, Jou, Dani García 9, Steinbergs 5, Sagnia 4, Mawugbe i Oriola 6

Parcials: 15-17, 19-24, 18-19, 20-23

Un BAXI Manresa en plena forma va aconseguir una nova proesa, un triomf d'aquells que seran recordats durant temps. Els bagencs van conquerir la complicada pista del Real Madrid, el líder de la Lliga Endesa i de l'Eurolliga, en un partit que van dominar des del segon quart i que van sentenciar al final gràcies a l'encert de Badio. D'aquesta manera, van sumar la setzena victòria de la temporada, la quarta consecutiva i la cinquena seguida lluny del Nou Congost.

Els blancs van iniciar el partit molt encertats i van obtenir ràpidament nou punts de renda (11-2). Tot seguit els vermells van reaccionar i van tornar a igualar el matx gràcies a un parcial de 1-10. Fins i tot van aconseguir tancar el primer quart per davant en el marcador (15-17).

En el segon els homes de Pedro Martínez van mantenir un alt nivell de joc i van arribar a gaudir de vuit punts de diferència (23-31). A la mitja part de l'enfrontament, els manresans seguien sense afluixar i dominaven per set punts de marge (34-41).

Tornant dels vestidors els bagencs seguien dominant al seu poderós rival, i un triple d'Oriola els situava onze punts per davant (38-49). Els locals reaccionaven amb sis punts consecutius, però els visitants no es van posar nerviosos i van tancar el tercer quart vuit punts per sobre (52-60).

En els darrers deu minuts els madridistes van sortir disposats a capgirar l'electrònic i es van arribar a situar a un sol punt (67-68). Dues cistelles de Vaulet i una altra de Robinson van donar aire als vermells, i als últims noranta segons va aparèixer Badio per sentenciar l'assalt al WiZink Center.

Diumenge a partir de les 12:30 el BAXI Manresa jugarà al Nou Congost davant un altre dels millors equips de la Lliga Endesa, l'Unicaja d'Ibon Navarro, David Kravish i Yankuba Sima.