Un BAXI Manresa sòlid supera el Fuenlabrada i obté la quarta victòria

Els bagencs van dominar còmodament a partir del segon quart i es van endur el triomf i el bàsquet average davant un dels seus rivals més directes a la classificació. Geben i Robinson, els més destacats.

Dissabte 4 de Març de 2023 a les 20:22

92 BAXI Manresa I Dani Pérez 5, Harding 10, Jou 9, Steinbergs 3 i Robinson 15; Badio 6, Waczynski 8, Ferrari 10, Olumuyiwa, Vaulet 6 i Geben 20

78 Carplus Fuenlabrada I Ngouama 7, Ali 15, Lewis 4, Horton 17 i Fernández 15; Garcia 5, Ehigiator, Kromah 6, Novak 2, Eyenga 3 i Okouo 4

Parcials: 23-18, 27-18, 14-14, 28-28

Després de l'aturada per la Copa del Rei i els partits de seleccions, el BAXI Manresa va tornar a la Lliga Endesa amb bon peu, assolint una victòria crucial al Nou Congost davant un rival directe, un Carplus Fuenlabrada a qui també li va guanyar el bàsquet average (92-78). Els bagencs van controlar clarament el duel des del segon quart i no van patir massa per sumar el quart triomf a la competició estatal.

Els madrilenys van fer una millor sortida i van clavar un parcial incial de 1-8, però els manresans no van trigar a reaccionar i van capgirar el marcador de seguida. Després d'uns instants amb igualtat en l'electrònic, una penetració de Ferrari i un dos més un de Waczynski van donar cinc punts de marge als vermells al final del primer quart (23-18).

En el segon els locals van ser cada cop més superiors al seu rival i van anar obrint forat fins a arribar a una màxima diferència de 19 punts. Óscar Quintana demanava temps mort per intentar capgirar la dinàmica, però només va aconseguir retallar la renda fins els 14 punts a la mitja part, després d'una cistella sobre la botzina de Ngouama (50-36).

Tornant dels vestidors hi va haver més igualtat entre tots dos equips, i aquesta situació beneficiava clarament els bagencs, que no tenien problemes per mantenir una diferència important en el marcador i arribar als deu darrers minuts amb el partit molt ben encarat (64-50).

En aquests no hi va haver massa història, ja que els visitants no van tenir mai cap possibilitat d'entrar el partit. Els manresans es van mostrar molt sòlids i van fer gaudir la nombrosa afició present al Nou Congost, que va celebrar com cal una quarta victòria que deixa tocats els madrilenys, un rival directe.

El proper dimecres a partir de les 18:00 el BAXI Manresa jugarà a la pista del Bahcesehir College turc en el quart partit de la segona fase de la Basketball Champions League.