menu
Un Barça ferit no dóna opció al BAXI Manresa
Un Barça ferit no dóna opció al BAXI Manresa
Un Barça ferit no dóna opció al BAXI Manresa

Un Barça ferit no dóna opció al BAXI Manresa

Els blaugrana fan valdre la seva superioritat teòrica per guanyar al Palau els manresans.

Diumenge 12 de Març de 2023 a les 20:30

93 Barça I Satoransky 19, Laprovittola 10, Kalinic 10, Mirotic 13 i Vesely 2; Sanli 9, Martínez 3, Abrines 3, Tobey 2, Kuric 3, Jokubaitis 18 i Nnaji 1

72 BAXI Manresa I Ferrari, Badio 9, Waczynski 12, Robinson 7 i Geben 10; Harding 2, Dani Garcia 4, Steinbergs 6, Sagnia 2, Olumuyiwa, Vaulet 11 i Dani Pérez 9

Parcials: 32-18, 24-11, 21-20, 16-23

El BAXI Manresa no va poder donar la sorpresa al Palau Blaugrana i va caure amb claredat davant un Barça amb ganes de reivindicar-se després de les darreres derrotes (93-72). Els locals van dominar des de l'inici i van fer valer la seva superioritat teòrica per imposar-se amb claredat.

Els blaugrana van sortir més entonats i van dominar en el marcador des del principi, arribant a assolir unes diferències de fins a setze punts, que una bomba anotada per Dani Garcia va deixar en catorze al final dels primers deu minuts del partit (32-18).

En el segon període els locals no es van relaxar i van seguir demostrant el seu bon nivell de joc, que anava acompanyat d'un gran encert en el triple. Aquest fet els va permetre ampliar encara més la diferència en l'electrònic, que a la mitja part reflectia un contundent 56-29.

La segona meitat es va iniciar amb una fase d'intercanvi de cistelles, que afavoria un Barça que seguia manant amb autoritat i no permetia que els bagencs entressin en el partit. Al final del tercer quart els blaugrana tenien el matx molt ben encarrilat (77-49).

Els deu darrers minuts no van tenir massa història, i els dos conjunts van aprofitar que el duel ja estava decidit per repartir minuts entre tots els seus jugadors i començar a preparar els propers compromisos a Europa.

Dimarts a partir de les 20:00 el BAXI Manresa disputarà la cinquena jornada de la segona fase de la Basketball Champions League, en la qual visitarà el Telekom Baskets Bonn, líder del grup J de la competició europea.