La lluita del BAXI Manresa no és suficient per derrotar el Casademont Zaragoza

Els del Bages ensopeguen davant d'un rival més encertat a la segona meitat. Harding i Robinson, els màxims anotadors dels locals.

Diumenge 8 de Gener de 2023 a les 19:08

65 BAXI Manresa I Ferrari 5, Jou 5, Sagnia 3, Vaulet 9 i Geben 7; Badio, Robinson 10, Waczynski 5, Harding 10, Tass, Steinbergs 3 i Dani Pérez 8

72 Casademont Zaragoza I Wright 7, Jessup 14, Sant-Roos 10, Mekowulu 8 i Hlinason 2; Yusta 9, Ponitka, Mara 10, Simanic 9, Jovic 3 i García

Parcials: 25-15, 15-12, 13-27, 12-18

Un lluitador BAXI Manresa no va poder assolir una nova victòria al Nou Congost i va caure davant un rival directe, el Casademont Zaragoza (65-72). Els bagencs van dominar en la primera meitat, però en la segona els homes de Porfirio Fisac van estar més encertats i es van endur el triomf.

El conjunt dirigit per Pedro Martínez va fer una bona sortida i de seguida va agafar el control del marcador gràcies al seu alt encert en el llançament exterior (van anotar quatre dels sis triples intentats en el primer quart). Això els va permetre obtenir deu punts de marge al final del període inicial (25-15).

En el segon els dos equips van estar més desencertats, però uns locals més intensos no van deixar de lluitar, i gràcies a això van aconseguir una màxima diferència de quinze punts (40-25), que Sant-Roos va retallar abans de la mitja part de l'enfrontament (40-27).

En la segona meitat els aragonesos van sortir millor i, gràcies a un parcial de 4-13, es van situar a només quatre punts i van obligar Pedro Martínez a aturar el duel (44-40). Semblava que els manresans reaccionaven, però no va ser així, ja que una esmaixada de Yusta situava uns visitants molt encertats per davant al final del tercer quart (53-54).

Els deu darrers minuts van començar amb nervis, igualtat i imprecisions per part dels dos equips. Els bagencs van poder refer-se del primer intent d'escapada del rival, però ja no ho van poder fer en un segon que ja va ser del tot definitiu i que va fer que el triomf viatgés cap a Saragossa.

El proper diumenge a partir de les 17:00 el BAXI Manresa visitarà la complicada pista d'un conjunt d'Eurolliga, el Valencia Basket.