El BAXI Manresa segueix en bona forma

Els bagencs guanyen a la pista del Casademont Zaragoza en un duel decidit al darrer quart i mantenen les sensacions positives a la pretemporada.

Divendres 15 de Setembre de 2023 a les 23:07

89 Casademont Zaragoza I Langarita 17, Smith 21, Yusta 7, González 8 i Kravic 13; Bell Haynes 15, Sulejmanovic 4, Traoré 4 i García

110 BAXI Manresa I Dani Pérez 15, Williams 7, Jou 12, Vaulet 4 i Zohore 4; Robinson 4, Badio 6, Dani García 4, Taylor 11, Steinbergs 5, Sagnia 14, Valtonen 10 i Geben 14

Parcials: 31-28, 24-22, 20-29, 14-31

El BAXI Manresa va sumar la cinquena victòria en sis partits de pretemporada, i ho va fer a la pista del Casademont Zaragoza, en un partit corresponent al Trofeo Ibercaja Ciudad de Zaragoza Memorial José Luis Abós que es va decidir en el darrer quart, quan els bagencs van aprofitar el cansament del rival.

El partit es va posar en marxa amb molt de ritme i amb els atacs imposant-se clarament a les defenses. Els visitants van dominar durant gran part dels minuts, però en els instants finals del primer quart els aragonesos van capgirar el marcador i van adquirir tres punts de marge (31-28).

En el segon els jugadors dirigits per Pedro Martínez van tornar a agafar el comandament de l'electrònic, però tot seguit van patir un col·lapse ofensiu i els locals, liderats per Mark Smith, ho van aprofitar per clavar un parcial i tornar a posar-se per davant al descans (55-50).

En la segona meitat els manresans van sortir millor que el seu rival i es van escapar de vuit punts (62-70). Seguidament els aragonesos van reaccionar i van anotar deu punts seguits, que els permetien tornar a liderar per poc temps, ja que els bagencs es van refer i van tancar el tercer quart amb un 75-79.

En els darrers deu minuts el conjunt de Porfirio Fisac es va posar a un punt, però després va acabar notant el cansament i els visitants, que no van afluixar, ho van aprofitar per obrir el forat definitiu i, amb un triple de Taylor des del mig del camp al darrer segon, sumar una nova victòria a la pretemporada.

El BAXI Manresa jugarà el seu últim duel de pretemporada el dilluns a partir de les 20:00, quan s'enfrontarà al Bàsquet Girona a Salt.