Un BAXI Manresa superior derrota el Treviso per segon cop en quatre dies

Els bagencs van trencar el partit en el segon quart i no van patir per sumar el tercer triomf en la segona fase de la BCL. Fins a 8 jugadors locals van acabar amb dobles dígits de valoració.

Dijous 10 de Març de 2022 a les 23:41

108 BAXI Manresa I Dani Pérez 6, Rafa Martínez 13, Thomasson 16, Maye 13 i Sima 6; Francisco 14, Dani Garcia 8, Moneke 12, Steinbergs 7, Bako 5 i Vaulet 8.

88 Nutribullet Treviso I Russell 4, Imbrò 6, Sokolowski 22, Chillo 6 i Sims 21; Pellizzari, Vettori, Faggian 3, Bortolani 20, Jones i Akele 6.

El BAXI Manresa va tornar a mostrar-se molt superior al Nutribullet Treviso en el seu segon enfrontament en quatre dies. Els aficionats del Nou Congost van vibrar novament amb un equip que va trencar el partit en un gran segon quart i va tornar a superar la barrera dels 100 punts, amb els onze jugadors que ja havien anotat en el tercer quart.

El matx es va iniciar amb igualtat i molt encert per part dels dos equips. Després d'un tram amb errades per ambdós bàndols en el qual va reaparèixer Bako, Moneke es va carregar l'equip a l'esquena i el va dur a tancar el primer quart amb un mínim avantatge (28-27).

En el segon, els vermells van mostrar el seu millor nivell de joc i van clavar un clar parcial de 31-10, amb cinc triples inclosos, per obrir una diferència de 22 punts a la mitja part de l'enfrontament (59-37).

Tornant dels vestidors, els locals van saber mantenir la renda sense gaires dificultats, i Pedro Martínez va poder fer rotacions entre tots els seus onze homes disponibles, que en el tercer quart ja havien anotat tots. Es va arribar als deu darrers minuts amb el duel molt ben encarrilat pels manresans (84-60).

En els deu darrers minuts, el festival ofensiu va continuar, tot i que els visitants es van mostrar més encertats. Amb el partit decidit, Pedro Martínez va donar descans als jugadors més carregats de minuts, i homes com Steinbergs (7 punts) o Rafa (13 punts) van continuar sumant en el festival anotador del Nou Congost.

El proper partit del BAXI Manresa serà dilluns 14 de març a la Fonteta del Valencia Basket amb motiu de la jornada 23 de la competició domèstica.