menu
Partit cabdal del BAXI Manresa que rep el Nutribullet Treviso
Partit cabdal del BAXI Manresa que rep el Nutribullet Treviso
Partit cabdal del BAXI Manresa que rep el Nutribullet Treviso

Partit cabdal del BAXI Manresa que rep el Nutribullet Treviso

Dijous a les 21:00 (DAZN i Esport3), nou duel entre catalans i italians, ara al Nou Congost. Bako i Valtonen són dubte per al partit.

Dimecres 9 de Març de 2022 a les 12:49

El BAXI Manresa rep la visita del Nutribullet Treviso italià al Nou Congost. El partit correspon a la primera jornada dels vuitens de final del Grup J i es va ajornar per un brot de COVID que va afectar els italians. En la darrera, que va ser la d'aquest dilluns, ambdós equips es van veure les cares i els del Bages es van imposar (88-103) amb un joc molt coral.

L'endemà de la victòria a Treviso, l'equip viatjava a Manresa per començar a preparar el partit amb la intenció de sumar la tercera victòria, i així convertir el Nou Congost en un fortí a l'espera de la visita del Tofas Bursa a l'últim partit. Abans, però, l'equip haurà de derrotar el conjunt italià, que presentarà un duel complicat i voldrà impedir que els manresans vencin. Ismael Bako i Elias Valtonen encara arrosseguen molèsties de les seves lesions i la seva participació en el partit no és segura.

El Nutribullet Treviso, dirigit per Massimiliano Menetti, és un equip que acostuma a jugar amb una rotació curta i amenaça constantment des del perímetre. Dels italians, cal destacar el pivot Henry Sims i el base DeWayne Russell amb 15,6 i 12,9 punts per partit, respectivament. Menció especial, per l'actuació de Giordano Bortolani en el matx de dilluns. L'escorta va anotar 22 punts amb uns percentatges de tir excel·lents.

Abans del partit d'aquest dijous han comparegut Juampi Vaulet i Sylvain Francisco. L'argentí explicava que «ells vindran d'una manera diferent, i vindran a guanyar el partit; nosaltres hem de mantenir l'energia amb què juguem des de l'inici; ells sortiran amb una altra actitud i ganes de guanyar-nos». Per la seva banda, el base francès explicava que «és difícil jugar contra un equip a qui acabes de derrotar, ens hauran observat i saben quines poden ser les nostres febleses; hem de comprovar com els vam guanyar amb el vídeo, i si millorem tant en defensa com en atac, podem guanyar; tots els partits seran durs, a partir d'ara, però juguem a casa i hi estem guanyant força partits».