menu
Un BAXI Manresa lluitador cau al final davant un Betis necessitat
Un BAXI Manresa lluitador cau al final davant un Betis necessitat
Un BAXI Manresa lluitador cau al final davant un Betis necessitat

Un BAXI Manresa lluitador cau al final davant un Betis necessitat

Els bagencs van tornar a mostrar la seva ànima competitiva i, tot i l'adversa situació de l'equip, va disputar la victòria a un rival que s'està jugant seguir a la Lliga Endesa.

Dimecres 27 de Abril de 2022 a les 22:59

96 BAXI Manresa I Naspler 7, Thomasson 16, Vaulet 13, Moneke 17 i Bako 8; Sagnia, Steinbergs 5, Rafa Martínez 10, Valtonen 10, Maye 10 i Sima

102 Coosur Real Betis I Evans 28, Bertans 9, Johnson 11, Brown 17 i Pasecnicks 15; Cvetkovic 5, Almazán, Wiley 10 i Báez 7

Parcials: 18-26, 25-25, 26-19, 27-32

El BAXI Manresa, encara amb la baixa dels seus tres bases i amb signes evidents de cansament en la plantilla, rebia al Nou Congost un Coosur Real Betis molt necessitat de victòries, ja que s'està jugant la permanència a la Lliga Endesa. Tot i aquest difícil panorama, els bagencs no van defallir i van exhibir la seva mentalitat competitiva per lluitar per un triomf que es va acabar escapant al darrer minut per petits detalls.

Després d'un inici erràtic per part d'ambdós conjunts, els andalusos es van mostrar més encertats des de la llarga distància i es van fer amb el domini de l'electrònic, assolint vuit punts de renda al final del primer quart (18-26).

En el segon, els vermells van seguir lluitant per capgirar l'electrònic, però cada cistella que anotaven era replicada de seguida pels visitants, que al final van tornar a obrir un forat de vuit punts a la mitja part (43-51).

En la segona meitat, els jugadors de Pedro Martínez van aconseguir posar-se per davant i obtenir fins a quatre punts de diferència gràcies a un triple de Valtonen, però tot seguit un parcial de 0-5 va fer que els sevillans tanquessin el tercer quart amb un mínim marge (69-70).

Tot s'havia de decidir en els deu darrers minuts, i en aquests cap dels dos conjunts aconseguia trencar el duel. En les possessions finals, els bètics van estar més encertats i, tot i que els manresans provaven la remuntada amb triples de Maye i Thomasson, no es van posar nerviosos i van sentenciar el triomf des del tir lliure.

Abans de marxar cap a Bilbao per disputar la final a quatre de la Basketball Champions League, el BAXI Manresa té un nou partit de la Lliga Endesa, dissabte a partir de les 18:00 a la complicada pista del Lenovo Tenerife, que també lluitarà pel títol europeu.