El BAXI Manresa s'hi deixa la pell però queda curt en els darrers minuts

Uns bagencs lluitadors van caure en un partit competit davant un Bilbao Basket més encertat. Jou i Ferrari, ambdós amb 16 de valoració, van ser els més destacats dels vermells.

Dissabte 17 de Desembre de 2022 a les 22:54

76 BAXI Manresa I Dani Pérez 6, Harding 13, Waczynski 9, Vaulet 6 i Geben 6; Badio 3, Tyson Pérez 8, Jou 8, Tass 7, Steinbergs 2 i Ferrari 8

86 Surne Bilbao Basket I Hakanson 14, Smith 16, Rabaseda 7, Sulejmanovic 9 i Withey 13; Radicevic 12, Andersson, Reyes 4, Alonso 2, Ubal 2 i Kyser 7

Parcials: 22-24, 16-26, 26-20, 12-16

El BAXI Manresa va mostrar el seu esperit competitiu fins el final davant un encertat Surne Bilbao Basket, però això no va ser suficient per aconseguir una victòria que es va escapar en els darrers minuts del partit (76-86).

Els instants inicials del duel van ser molt anivellats. Els bascos duien sempre la iniciativa en el marcador, però no aconseguien escapar-se davant uns vermells molt encertats en el triple: van anotar-ne 4 dels 5 que van llançar en un primer quart que va finalitzar amb dos punts de renda pels visitants (22-24).

En el segon els locals van poder empatar a 28, però tot seguit els homes de Jaume Ponsarnau van clavar un parcial de 0-10 que els va permetre gaudir d'una diferència important en l'electrònic, que al descans reflectia dotze punts de marge pel Bilbao (38-50).

Tornant dels vestidors el joc va ser igualat, amb diversos intercanvis de cistelles. Posteriorment els jugadors de Pedro Martínez van poder retallar diferències i van tancar el tercer quart amb un triple sobre la botzina de Tass i amb només sis punts de desavantatge (64-70).

En els deu darrers minuts els vermells, esperonats per la fidel afició present al Nou Congost, van lluitar fins els últims instants per intentar capgirar el marcador, però al davant tenien un rival que es va mostrar molt sòlid i que no els va concedir gaires oportunitats d'assolir el triomf.

El proper partit del BAXI Manresa serà dimarts a partir de les 18:30 a la pista del VEF Riga letó, en una darrera jornada de la primera fase de la Basketball Champions League en què els bagencs aspiren al liderat del seu grup.